/Bucuresti/Doctor

Doctor Chirurg Ortoped Radu Paraschiv

Strada Polonă 95-99, București 030167, România

Doctor Chirurg Ortoped Radu Paraschiv
Doctor
4.9
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F422+7M București, România
+40 745 320 303
drparaschiv.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: Închis
Marți: 14–18
Mirecuri: Închis
Joi: 14–18
Vineri: Închis
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabi
Gabi2 ani în urmă
Am suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior si de menisc intern, iar la recomandarea unei cunostinte am apelat la dl dr Paraschiv. Inca de la prima consultatie mi-a inspirat foarte multa incredere si dupa 3 saptamani post-operator ma simt foarte bine, totul “a mers ca pe roate”, fara sa intampin vreo problema.
Operatia a decurs excelent, aspectul plagilor demonstreaza ca a fost mana unui medic cu foarte multa experienta. Vi-l recomand cu incredere pe Domnul Dr Radu Paraschiv, un medic dedicat si un om deschis care este alaturi de pacientii sai.
Adrian Dobre
Adrian Dobre2 ani în urmă
Bună ziua! Am așteptat apropierea acestei Sărbători unice a Creștinătății, Crăciunul, pe care unii o confundă cu ghiftuiala de orice fel (!), pentru a-i aduce mulțumiri domnului doctor Radu Paraschiv! Dânsul e singurul om care m-a convins să mă las operat pentru a scăpa de artroza (Hallux rigidus - științific!) care îmi dădea bătăi de cap în ultimii ani. Mărturisesc faptul că atât medicul Radu Paraschiv cât și omul Radu Paraschiv au reușit să îmi îndepărteze toate temerile. Mă înclin cu respect, „domnilor” Paraschiv! Mulțumesc! PS: intervenția chirugicală de acum patru săptămâni a fost la piciorul stâng. Nu suntem superstișioși, așa că am început cu stângul! Urmează dreptul! Crăciun liniștit!
Lucian Tufler
Lucian Tufler2 ani în urmă
Intreaga mea recunostinta Domnului Doctor Radu Paraschiv, un medic absolut exceptional. Am fost operat de domnia sa, in urma unei fracturi bimaleolare la glezna dreapta. Totul a decurs impecabil. Marturisesc ca nu am intalnit niciodata un medic care sa manifeste asemenea atentie, grija si empatie pentru pacientii sai. Un profesionist desavarsit, in fata caruia ma inclin!
Bianca Alexe
Bianca Alexe2 ani în urmă
Un medic extraordinar, un OM minunat pe care il recomand cu toată increderea. Implicat, deschis, comunicativ, empatic si mai ales profesionist in adevaratul sens al cuvantului! Mii de mulțumiri, domnule doctor, Radu Paraschiv, pentru tot ce ati facut pentru mine si nu numai!🤗 Stim ca la dumneavoastra primeaza starea de bine si sanatate a pacientului. Mult succes si mult spor in tot ceea ce faceti! Cu recunostinta, VA MULTUMESC!!! O pacienta super mulțumita de-a dumneavoastră.
Nicolae Mazilu
Nicolae Mazilu2 ani în urmă
Ma bucur mult , ca exista medici si Oameni asa cum este domnul doctor Radu Paraschiv . Blândețea , bunătatea , modestia si mai ales profesionalismul dumnealui , iti dau speranța si incredere , ca vei fi bine , daca ai fost operat de dumnealui . Pune mult suflet in ceea ce face , rar asa ceva ! Din inima , familia mea va multumeste pentru tot binele pe care ni l-ati facut si pentru modul in care ne-ati tratat !
Florin Onel
Florin Onel2 ani în urmă
Acum un an am suferit o ruptura de ligament incrucisat anterior si menisc extern , din fericire am ajuns la domnul doctor Radu Paraschiv pe care il recomand cu toata caldura, pe langa faptul ca este un medic foarte bun este in primul rand om . Asa cum v.ati mirat si dumneavoastra ca nu mai am aproape nici o cicatrice de la operatie :)) , chiar aveti niste maini extraordinare.
Mirela Mardare
Mirela Mardare2 ani în urmă
Am fost operata de domnul doctor de proteza la sold. Si vreau sa spun ca ma simt foarte bine si sunt foarte multumita. Recomand cu toata increderea pe domnul doctor Radu Paraschiv. Este comunicativ iti explica tot ce vrei sa stii. Recomand din toata inima.
Cristi cristi
Cristi cristi2 ani în urmă
Mă numesc Lemnaru Ludovic si sunt din Buzău, iar despre domnul doctor pot spune doar cuvinte de laudă,atat din punct de vedere profesional cât și moral.
Recomand din tot sufletul.
Profesionalism,dedicație și omenie!
Locații recomandate