/Brasov/Doctor

ONCESCU ANY MARY

Str. Oltet, 2, Brasov, Brasov, 500152, Brașov, România

ONCESCU ANY MARY
Doctor
3.4
5 recenzii
5 comentarii
Indicații de orientare
MJ49+R7 Brașov, România
+40 268 421 288
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 13–18
Marți: 9–14
Mirecuri: 9–14
Joi: 13–18
Vineri: 9–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Laura Elena Ene
Laura Elena Ene5 ani în urmă
Robert Rilea
Robert Rilea5 ani în urmă
Ra Mona
Ra Mona6 ani în urmă
Un medic foarte cochet, care nu consulta pacientii, pentru ca isi strica unghiile, si cere bani pentru o trimitere fara sa dea chitanta, pentru ca 'trebuie sa traiasca si ea', dupa spusele doammei.
Vlad
Vlad2 ani în urmă
Doamna doctor ne-a ajutat pe mine si familia mea de fiecare data cand am avut o problema, chiar si o urgenta, ne-a raspuns la telefon chiar si in afara orelor de program, ne-a dat reteta potrivita afectiunii si ne-a ajutat sa ne mentinem starea de sanatate sau sa o amelioram cand a fost cazul.
Un medic foarte bun pe partea de preventie, intotdeauna proactiv si care este aproape chiar si cu o vorba buna. Intotdeauna a gasit solutii chiar si cand sistemul i-a pus bete in roate si ne-a aratat ca principala grija este pacientul.
Impreuna cu doamna Corina ne-au tratat exemplar si niciodata nu au asteptat alte atentii sau lucruri pe care alti doctori le cer inainte de orice.
Va multumim si va dorim multa sanatate, cum ne doriti si dumneavoastra noua!
Ligia Gurau
Ligia Gurau2 ani în urmă
Cel mai bun medic de familie pe care l-am avut!
De fiecare data când am avut nevoie de ajutor din partea doamnei doctor și a doamnei asistenta mi-au răspuns prompt, cu calm, bunătate și cel mai important, mereu cu zâmbetul pe buze.
Cel mai bun exemplu pe care îl pot da este momentul in care am slăbit foarte mult intr-un timp scurt, iar doamna doctor a insistat sa fac un set complet de analize, deși eu mersesem pentru o adeverința la cabinet.
Va mulțumesc frumos pentru tot interesul și atenția dumneavoastră!
Locații recomandate