/Brasov/Doctor

Medo

Strada Cicoarei 8A, Brașov 500188, România

Medo
Doctor
3
111 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH6W+V6 Brașov, România
+40 730 096 600
medo.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Oana Tudor
Oana Tudor2 ani în urmă
Din pacate cea mai slab pregatita clinica intalnita vreodata. Suni sa întrebi informatii legat de o trimitere de la medicul de familie, pentru analize, ti se comunica faptul ca se poate elibera pe loc, insa in momentul in care ajungi la receptie ti se face programare pentru saptamana viitoare, desi era evident ca așteptau pe hol doar 4 persoane si nu era aglomerat. Evitati pe cat posibil, iau banii degeaba.
Iosif Gyujto
Iosif Gyujto2 ani în urmă
Sunt dezamagit de Medo (Clinica privată )
Am făcut vacin de 2 luni si a fost astăzi pentru bonuri valorice .
metoda cum a fost răspunsul nu ma mutumit
" nu avem bonuri *
"Nu stim când primim"
"Înca nu am primit."
Cu un ton lăsat de dorit.....
Din păcate asta sanatatea în Romania
am ales Medo pentru centru de vacinare crezand este m-ai bine organizat.
Ramona barbu
Ramona barbu2 ani în urmă
Am fost testată pozitiv, am sunat la clinica pt a lua legătura cu medicul de familie, și răspunsul a fost .....veți fi contactată in limita timpului disponibil, in condițiile in care acuz dureri de cap și febră. Și ce să vezi nu te contactează nimeni, nici măcar legătura cu medicul nu ți se poate face.
Elisa a
Elisa a2 ani în urmă
Soția mea , infectată covid 19 , încearcă de două zile să vorbească cu medicul de familie în legătură cu schemă de tratament și persoana de la recepție spune că medicul e ocupat și va fi contactată . Testată pozitiv sâmbătă , astăzi e marti ora 20 . Dacă pentru o schemă de tratament pentru covid 19 comunicată oricum telefonic e nevoie de minim trei zile din partea medicului de familie de la Medo , mă întreb pentru alte situații cam de cate zile eventual săptămâni ar fi nevoie . Rușine !!!
Delia-Nicoleta Vaduva-Beju
Delia-Nicoleta Vaduva-Beju2 ani în urmă
Pentru disciplina si organizare, pentru aplecarea asupra problemei parintilor mei, multumesc din suflet echipei MEDO care ne-a ajutat , de la receptie , pina la dragutele doamne asistente care au efectuat perfuziile la domiciliu, in confortul casei noastre, pentru recuperarea sanatatii ! Va imbratisam cu drag, de la Sacele.
C. Elena
C. Elena2 ani în urmă
Nu recomand au afisul acesta degeaba. Am venit cu copil de doi ani cu o problema destul de urgenta sa l controleze si sa mi dea ceva reteta si ca sa vezi asteapta la rand sau dute la privat. Ce spune? Platim degeaba CAS?? AM asteptat ora ca are programari! Pentru ce mai aveti acest afis! Rusine
Jeni Miclos
Jeni Miclos2 ani în urmă
Deși faci programare, aștepți chiar și două ore pe un culoar ingust, cu multă lume și puține scaune. În cabinet scaunul lipsește, deci trebuie să stai în picioare. Aroganță și bătaie de joc pe timpul și banii noștri.plus că la telefon nu prinzi pe nimeni ore întregi.
Zamfir Alexandru
Zamfir Alexandru2 ani în urmă
Stai mult pe la usi, toti intra in fata prin intermediul angajatilor.
O adevarata gluma programarea.
Faci programare in 02.02 pentru 16.02 si dupa 2 ore sunt tot in fata usii cabinetului.
Locații recomandate