/Braila/Doctor

CLINICA DE OFTALMOLOGIE OFTASAN

Strada Plevnei 245, Brăila 810045, România

CLINICA DE OFTALMOLOGIE OFTASAN
Doctor
4.3
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XG8+QJ Brăila, România
+40 749 014 070
oftasan.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marilena Avram
Marilena Avram4 ani în urmă
Nu pot intelege cum pot sa refuze un pacient in maxima urgenta, motivand ca au programari pina in septembrie 2020. Cat dura sa vada un pacient, 15 minute? Pe care nu le au. Felicitari pentru programari, insa refuzul de a vedea un pacient, aceasta lipsa de omenie care a devenit o caracteristica a medicilor care uita care e menirea lor, alergand doar dupa bani, ar trebui sa incline major balanta catre coborarea de pe piedestalul pe care tot pacientii i-au urcat. Mie mi-ar fi rusine sa spun oamenilor din jurul meu ca nu am timp si loc sa ii ajut, daca imi cer ajutorul.

Am primit intre timp raspunsul lung si foarte detaliat al doamnei doctor, care a confirmat ca poate face 40-50 de consultatii pe zi, pentru a trata cazuri de urgenta maxima. Cel mai probabil ca si cazul meu sa fi fost unul de maxima urgenta, dar totusi am fost refuzata. Q.e.d.
Nu va scuza nimic doamna doctor, ci dimpotriva.
Mioara Mocanu
Mioara Mocanu4 ani în urmă
Buna dimineața, doamna doctor va rog mult stiu ca aveti un program destul de incarcat , dar mai stiu ca sunteti si mama si asa va rog mult daca a.ti putea sa.mi consutati si mie fetita de 9 luni! Fetița mea este din gemeni 1 geaman nascut la 35sapt care are un ochisor mai mic si unul mai mare face frecvent conjunctivite. Mentionez ca urmam si control neurologic la fiecare 3 luni iar doamna doctor todoroni ne.a recomandat inca de la primul sa venim si la dumneavoastra . Fata are o usoara intarziere globala a dezvoltarii pc, am tot sunat dar nu am primit un raspuns clar doar ca o sa fim contactati dar au trecut 6luni și nu am primit inca un raspuns. Va rog mult stiu ca sunteti niste profesioniști. Multumiri
Mihaela Nica
Mihaela Nica5 ani în urmă
Buna ziua!Doamna Doctor am sunat la numarul afisat pt o programare-consult pt băiatul meu 8 ani care, tot la dvs.a facut control si mi s a spus ca pana la anul in 2020 nu am sanse.
Va rog din suflet vreau la dvs sa vin cu baiatul,chiar nu se poate!?
Va multumesc anticipat!
Cor Nel
Cor Nel5 ani în urmă
Profesionalism, amabilitate, zâmbet pe buze. Nu am nici cel mai mic reproș de făcut.
Chiritescu Costel
Chiritescu Costel5 ani în urmă
O clinică privată care nu da gres in diagnostic. Au soluții la toate problemele.
Nedelcu Dorina Mariana
Nedelcu Dorina Mariana6 ani în urmă
BUNA ZIUA D.NA DOCTOR BANU!
AM FOST LA DVS. LA RECEPTIE, PENTRU O PROGRAMARE LA DVS. TINARUL DE LA RECEPTIE NICI PINA ACUM NU MI.A DAT ACEASTA OPORTUNITATE DE A AJUNGE CU MAMA MEA LA DVS. BANUIESC CA SUNTETI SUPER AGLERATA.
CUM STAU IN JUDET, SI CUM MAMAECTA ARE GONARTROZA, SI CUM PENTRU MOMENT AM MASINA DEFECTA, DORESC O REPROGRAMARE PENTRU JUMATATEA LUI SEPTEMBRIE 2017.VA MULTUMESC ANTICIPAT PENTRU BUNAVIOINTA.
Cornelia Ciobotaru
Cornelia Ciobotaru6 ani în urmă
Acum patru ani soțul meu s-a operat de cataracta in miezul cristalin.Operatia a fost f reușită .De aceia îi mulțumim doamnei doctor OANA MUSAT BANU PANAIT și echipei sale ptr.inaltul profesionalism și omenie de care a dat dovadă. Am recomandat și celor care au avut probleme pe d-na doctor.Va recomand și celor care aveți probleme cu ochii să mergeți cu încredere la dinsa .Omenia este la ea acasă și prețuri pe măsură .Sănătate multă !!!!
Jqsper
Jqsper8 ani în urmă
doctori neprofesionisti (mandita), lipsa de bun simt (daca nu-i cunosti prin rude), dau retete incomplete , aveam si astigmatism si de 5 ani cat am fost clientul lor nu mi-au dat niciodata ochelari si pt astigmatism , doar pt miopie,
si din cauza asta aveam mereu dureri de cap. abia cand am fost la operatie am aflat cauza.
Locații recomandate