/Braila/Doctor

OFICIUL POŞTAL 10 Ghișeu 1 Brăila

Șos. Buzăului, Brăila 810320, România

OFICIUL POŞTAL 10 Ghișeu 1 Brăila
Doctor
3.5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7W2R+84 Brăila, România
+40 239 687 983
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Jin Nami
Jin Nami2 ani în urmă
Nu se raspunde la telefon desi numarul este afisat pe site! Doamna de la ghiseu (mai slabuta si mereu cucoana).. de o aroganta atroce fara vreun motiv! Respect colegei dumneaei care este o femeie de nota 10.
Iulia
Iulia2 ani în urmă
De ce au număr de telefon dacă nu răspunde nimeni?
5 stele pentru angajate, m-au ajutat de multe ori și sunt amabile, deși au multă treabă de făcut două femei la cozi întregi de oameni
Helen Clifford
Helen Clifford4 ani în urmă
angajatii sunt incompetenti nu sunt in stare sa detecteze sau sa scrie dupa dictare un cod postal si mai sunt si aroganti.
Costel Cimpoae
Costel Cimpoae4 ani în urmă
O poșta care îți dă impresia că este proprietatea celor care lucrează acolo , greu cu oamenii aceia..
Monica Dumitru
Monica Dumitru5 ani în urmă
Servicii de cea mai proasta calitate si aici fac strict referire la doamna " foarte " cocheta, roscata de la primul ghiseu ce se crede Dumnezeu pe pamant. Ea le stie pe toate si le aranjeaza pe toate. Nu stiu cum poate incapea atata " inteligenta" intr-un singur corp.Aaa..si nu mai vorbesc de aerele de superioritate care se simt de la coltul strazii. Nu stiu cum accepta Posta Romana astfel de angajate care le pateaza imaginea. Cat despre cealalta doamna, o draguta!
BlueberryShot
BlueberryShot5 ani în urmă
Numai experiente neplacute am avut cu posta romana, iar acest oficiu e sub orice critica datorita doamnelor angajate care sunt foarte cochete dar la fel de nesuferite, de multe ori sta lumea la coada si cand ajungi primul la ghiseu te trimite la celalalt ghiseu deoarece nu de acolo se ridica banii si viceversa, nu au rabdare, se grabesc, vorbesc in figuri ca sa nu zic in" basini", se intampla mai mereu cand trimit un colet sa dea un pret de expediere al coletului din capul lor fara sa cantareasca si dupa ce completezi hartiile de expediere si de ramburs sa te trezesti ca defapt trebuie sa platesti in plus 1,2,3 lei, asta dupa ce ai trecut pe foaie rambursul cu tot cu, costul transportului.... Si multe alte de genul acesta, o sa mai revin cu, comentarii.... Sper ca superiorii sa ia masuri ca li s-a urcat la cap salariul....
Viktor's Vibes
Viktor's Vibes5 ani în urmă
cum puteti sa lasati in posta colet - nu scrisoare!? poate erau niste acte importante.. macar lasati o hartie sa il ridic de la sediu nu lasat in posta..daca era luat de altcineva cine raspundea?
Eduard Dragomir
Eduard Dragomir2 ani în urmă
Coletele recomandate care vin din alta tara sunt pastrate tot 10 zile ca cele primite din tara? Si daca nu, se incearca sa se ia legatura cu persoana de contact ce are numarul de telefon pe colet inainte de a trimite coletul inapoi la 7.000 de km departare?
Locații recomandate