/Bistrita nasaud/Doctor

Clinica Oftalmomed

Strada Cerbului 36, Bistrița, România

Clinica Oftalmomed
Doctor
4.8
54 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4GR3+F8 Bistrița, România
+40 263 233 611
oftalmomed.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–18
Marți: 10–18
Mirecuri: 10–18
Joi: 10–18
Vineri: 10–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana Dicu
Ana Dicu2 ani în urmă
Ma bucur foarte mult ca am apelat la serviciile din aceasta clinica. Am fost plăcut surprinsa atât de domnii doctori care sunt de un profesionalism și un respect aparte cât și de personalul de la recepție care a fost foarte prompt .Apreciez și recomand .
Pacurariu Elena
Pacurariu Elena2 ani în urmă
Atmosfera plăcută, personal amabil, ambianta calda, eleganta.
Medicul f amabil, creând o stare relaxanta.
Ioana ioanamarginean16@yahoo.com
Ioana [email protected]2 ani în urmă
Consultația a avut loc aproximativ la ora programata. Timpul de asteptare a fost foarte scurt. Medicul a avut răbdare atat sa asculte simptomele, cât și sa explice diagnosticul și recomandările. Mulțumesc!
Andrei Holbura
Andrei Holbura2 ani în urmă
In data de 16.09.21 am fost operat in aceasta clinica de cataracta.Trei cuvinte sunt de spus; Profesionalism -Elegantă -Respect ,fata de pacient.Felicitări echipei Dr Pop Ioan-Florin , Dr Pop Mihaela ,cu întreg personalul medical .Va mulțumesc din suflet. Andrei Holbura!
Mariana Tarşanschi
Mariana Tarşanschi2 ani în urmă
Primire calduroasa si eficace, ambient placut, curatenie, se respecta distantarea sociala, profesionalism, aparatura de ultima generatie; recomand tuturor celor care au probleme oftalmologice sa apeleze la acest cabinet.
Iuliu Zsejki
Iuliu Zsejki2 ani în urmă
Am avut bucuria de a fi parte la actul medical al Clinicii, implicit a sotilor Pop ca si furnizori. Ma rog la Dumnezeu sa va dea sanatate si tot ce este mai bun! Cele doua operatii de cataracta efectuate sotiei mele sunt perfecte si vederea ei este, din nou, completa! Va multumesc din tot sufletul meu!
Alia Andreea Cosma
Alia Andreea Cosma2 ani în urmă
Doamna doctor a fost foarte drăguță și răbdătoare cu mine, am primit răspunsuri la toate întrebările pe care le-am avut și mi-a acordat timpul necesar fără să îșipiardă răbdarea. Întreaga echipă poate fi descrisă prin prietenie, empatie, amabilitate, răbdare!
Recomand cu cea mai mare încredere clinica!
Maria Muntean
Maria Muntean2 ani în urmă
Cuvantul perfect pentru descrierea clinicii este Profesionalism. Începând cu respectarea întocmai a orei programării, continuând cu atentia acordata respectării condițiilor impuse de Situația pandemica actuala și finalizand cu scopul vizitei mele la această clinică, respectiv un control oftalmologic amanuntit, un diagnostic foarte clar , explicat pe înțelesul pacientului și bineînțeles tratamentul aferent acestuia. Recomand Clinica Oftalmomed!
Locații recomandate