/Bihor/Doctor

Centrul Vascular Venus S.R.L.

Calea Clujului nr. 68, Oradea 410053, România

Centrul Vascular Venus S.R.L.
Doctor
3.4
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W2X+8W Oradea, România
+40 359 416 666
centrulvascularvenus.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 8–20
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Teodora Bozdog
Teodora Bozdog2 ani în urmă
Pentru o operație la sân, de îndepărtare a 2 noduli 6000 de ron, fără investigații amănunțite și fără a se lua probe înainte de operație. După operație să ne spună liniștiți, să ne căutăm un oncolog că ei au făcut ce ține de ei. Voi aveți frică de Dumnezeu? Aveți un gram de omenie în voi?
Alina Maria
Alina Maria2 ani în urmă
Jalnic! Modul in care se vorbește cu asistentele e de nedescris. Am fost vineri la o consultație la chirurgie vasculara iar doctorul urla efectiv pe hol ca de ce i s-au pus pacienți in ziua respectiva, ele săracele ii explicau ca așa li s-a spus sa pună, dar el continua sa spună replici pe care nu le pot reproduce. Eu chiar m-am simțit prost și voiam sa plec, dar veneam de departe și nu am vrut sa fie in zadar. Am fost chemată la control, dar n am sa ma mai întorc. Păcat, e o clinica frumoasa, dar doctorul respectiv și felul in care m-a consultat, mi-a lăsat un gust amar.
Alexandra Zaharia
Alexandra Zaharia2 ani în urmă
Singura masura de protectie impotriva coronavirus este un dezinfectant mai mult gol la intrare
100% dezorganizare, 0% profesionalism. Pacientii asteapta inghesuiti unii peste ceilalti in sala de asteptare cu programari care nu se respecta.
Personalul medical, cu precadere asistentele medicale, raspund in mod ironic si nu isi respecta pacientii.
Alexandra Urs
Alexandra Urs2 ani în urmă
Azi am fost programata pentru excizia unui semn ,doamna doctor s-a ocupat de mine cu mult interes ,mi s-au facut recomandari cu privire la modul de tratare a locului dupa interventie si a existat profesionalism din partea dansei si a asistentilor medicali .Am fost consultata acum 2 saptamani si in legatura cu o dermatita seboreica si crema recomandata si-a facut efectul scontat asupra afectiunii pielii .Sunt extrem de multumita de serviciile oferite. ( Alexandra Urs)
Amelia Fer
Amelia Fer2 ani în urmă
Membrii familiei mele si cu mine am fost tratati ireprosabil de un personal medical dedicat, dispus sa comunice cu pacientul si sa ii acorde ingrijirea medicala cuvenita. Am ramas foarte placut impresionata de pregatirea profesionala a doamnei doctor Nicoleta Mudure, medic pediatru, din cabinetul careia am iesit cu zambetul pe buze, de fiecare data, si cu tratamente foarte eficiente. Doresc sa ii transmit sincere multumiri si aleasa noastra pretuire. Ne simtim in siguranta si avem incredere in serviciile de calitate oferite de Centrul Vascular Venus din Oradea.
Rosca Adrian
Rosca Adrian2 ani în urmă
Foarte mulțumit de serviciile domnului doctor Paric și al doamnei doctor Mudure. Un centru bine organizat, medicii profesioniști care vorbesc și se ocupa foarte frumos de fiecare pacient in parte. Voi reveni cu siguranță.
LEO VGA
LEO VGA2 ani în urmă
Cred ca o stea e prea mult pentru modul in care am fost tratat. Doamna doctor m-a tratat doar in scarba iar asistenta nici nu stia ce sa faca. Dezastru! Nu recomand!
Vio Gombos
Vio Gombos2 ani în urmă
Am fost programata pentru o investigatie.Am ajuns mai devreme cu 5 minute.Domnisoara de la ghiseu nu s-a deranjat sa ma observe...Dupa 60 de minute de asteptare,am plecat fara sa mai fac nimic.Lipsa totala de organizare!....Managerul acestui centru nu are pregătirea necesara pentru a organiza la standardele altor clinici ,programarile....La preturile pe care le practica,macar atat respect ar trebui sa aiba, sa te anunte ca sant in intarzaiere.Cei de la receltie ar trebui sa fie mult mai ospitalieri..Cand stai acolo si astepti atata,te umpli de nervi...si timpul nostru costa bani,nu numai al medicilor...Pacat...Mergeti in alta parte daca se poate..😕
Locații recomandate