/Bacau/Doctor

Euromed Diagnostic

Bloc 3, C/4, Strada Alexei Tolstoi 3, Bacău 600087, România

Euromed Diagnostic
Doctor
4.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HW35+59 Bacău, România
+40 234 533 592
gastroenterologiebc.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Carmen z
Carmen z2 ani în urmă
Toti simtim nevoia unei recomandari atunci cand mergem la medic.De aceea ,recomand cu mare caldura si incredere pe domnul doctor Catalin Andriescu,un medic competent si sensibil,un OM minunat,atitudine calda,UN excelent specialist in domeniul sau.Multumim din suflet pentru bunatatea,dedicatia SI profesionalismul de care ati dat dovada in timpul tratamentelor parintilor mei !Datorita dv ei sunt bine acum!
Dorina G
Dorina G4 ani în urmă
Un medic de excepție și îl recomand cu cea mai mare încredere.Profesionalim și cunoștințe in domeniu,recomandări excelente,tratamente adecvate și umanitate,diagnostice și tratamente reale.Dl Dr. mereu a fost interesat de starea sănătății mele chiar și după consult.Recomand cu mare încredere celor ce vor sa fie consultați și tratati cum se cuvine.
MIKI MIHAELA
MIKI MIHAELA5 ani în urmă
Pacat ca de abia astazi l-am cunoscut pe Domnul Doctor. Cu rabdare a analizat la ecograful performant din dotarea cabinetului, aspectele ridicate de mine. A insistat la fiecare explorare imagistica, mi-a explicat pas cu pas despre ce e vorba. Se pare ca multi medici uita ca un om bolnav nu vine la medic doar pentru un diagnostic/rezolvare competente ale problemelor de sanatate, foarte importanta este caldura sufleteasca si DA, am avut parte de asa ceva, inclusiv din partea Doamnei asistente. Toate acestea la un pret absolut decent. Recomand cu caldura acest cabinet si le multumesc din suflet pentru tot. Domnule Doctor, '"ýou made my day''!
Alina A
Alina A5 ani în urmă
Un medic extraordinar! Atat din punct de vedere profesional, cât și uman. Merita toata considerația si respectul nostru. Sunteti un adevarat exemplu pentru ceilalti medici. Recomandam cu caldura!
Octav Mircea
Octav Mircea6 ani în urmă
Tot respectul pentru domnul doctor Andriescu, un profesionist asa cum l-am cunoscut in tinerete.
Multumesc pentru diagnosticul pus, am a doua confirmare de la Fundeni.
Din nefericire Bacaul are putini medici care sa se ridice la nivelul domnului doctor, atat profesional cat si la nivel empatic.
Il recomand cu caldura pe dr. Catalin Andriescu!
Doru Ilie
Doru Ilie6 ani în urmă
E de apreciat onestitatea si omenia domnului doctor! Este un profesionist cu foarte mult bun simt, pe care il simti "de partea ta". Am ramas impresionat ca mai exista astfel de medici prin Bacau.
Elisabeta unguru
Elisabeta unguru7 ani în urmă
Un medic NORMAL asa cum ar trebui sa fie toti! Bune maniere, rabdare, profesionalism si respect pentru pacient. In plus am primit explicatii pentru fiecare analiza, rezultat si pentru fiecare medicament prescris. Recomand cu caldura!
Amalia Bacaoanu
Amalia Bacaoanu2 ani în urmă
Moralitate, bunătate, profesionalism.
Rar în Bacău.
Din toată inima RECOMAND.
Locații recomandate