/Arges/Doctor

CLINICĂ OFTALMOLOGICĂ DR. DIACONU

Bulevardul Eroilor 5, Pitești, România

CLINICĂ OFTALMOLOGICĂ DR. DIACONU
Doctor
3.4
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VV3C+VG Pitești, România
+40 749 107 756
clinicadiaconu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Constantin Poenar
Constantin Poenar2 ani în urmă
O clinica așa cum multe ar trebui să fie. Medic și personal implicat. Atmosfera prietenoasă.
Jeni Maria Ciocirlan
Jeni Maria Ciocirlan2 ani în urmă
ADMIRAȚIE ȘI TOT RESPECTUL PENTRU, D-NUL, DR DIACONU, CARE ÎN URMA UNEI OPERAȚII DE CATARACTA, MI-A REDAT VEDEREA. ESTE UN MEDIC EXTRAORDINAR, CU ÎNTREAGA ECHIPA, DE UN MARE PROFESIONALISM ȘI DEVOTAMENT! RECOMAND CU MARE ÎNCREDERE!!!!VA MULȚUMESC, DIN SUFLET! SIMUT FLOAREA, CENTRUL DE LA INGRIJIRE ȘI ASISTENTA, PITEȘTI!
Cristiana Criss
Cristiana Criss5 ani în urmă
Am fost la domnul Dr Diaconu acum câțiva ani buni. Efectiv și-a bătut joc de mine. O consultație pe repede înainte, urmată de proba unor lentile prin care nu vedeam nimic mai bine. În loc să mă lase să mă uit la panoul cu litere, mă punea efectiv să mă uit în jos, la o masă, întrebând "E mai bine,nu?" Apoi mi-a prescris niște ochelari care îmi erau total nepotriviți, pe care i-am cumpărat de la dumnealui.
Eram la primul consult oftalmologic din viața mea, habar n-aveam cum trebuie să decurgă, eram micuță și fusesem cu mama.

Sunt efectiv dezgustată de acest așa zis medic, pe care nu îl interesează dacă ceea ce vinde îl ajută sau chiar îi face rău pacientului. E fix ca un bișnițar, vrea doar să facă bani și atât.
Maria Maria
Maria Maria6 ani în urmă
Total de acord cu Ana-Maria . Un medic prost , care nu urmareste decat sa faca bani . Nu iti acorda atentie , timp , consultatiile sunt superficiale , totul se desfasoara pe repede inainte , nu respecta programari , stai la receptie si 1 ora . Iti recomanda produsele comercializate de el si ii barfeste pe alti medici ca nu sunt buni . Dezgustator !!
Stefan cosmin
Stefan cosmin6 ani în urmă
Isi bat joc de oamneii am platit o anestezie si au folosit altceva , au tipat si au tratat urat pacientul,ne-au cerut banii 15 milioane pe sub mana si se grabesc la operatie. Pur si simplu au facut operatia pe viu. Nu va recomand !!!!!
Cristina Tolea
Cristina Tolea2 ani în urmă
Un doctor și o doctorița de nota 200 cu plus, k și întreaga echipa. Oameni cu adevărat. Profesionalism și devotament. Sufletiști și dulcii. Am făcut o op la stângul și în februarie merg și la ochiul drept cu tot dragul, curajul cu toată încrederea. Mi au redat vederea. Nu am cuvinte de mulțumire. RESPECT😘😘👍👍
Catalin Teodor Racovita
Catalin Teodor Racovita2 ani în urmă
Nu recomand. Timp lung de asteptare, programare la doua investigatii, dar se pare, ca fetele au uitat sa o noteze pe a doua, sau dl. doctor -aceasta a fost senzatia- nu avea chef. Stiti, dureaza mult... nu este pornit aparatul, dar de ce a fost recomandata investigatia, nu este nevoie, dar daca vreti faceti o alta programare...
Frederich Schimdt
Frederich Schimdt2 ani în urmă
Un doctor, un erou, un om de nota 10! Am fost de 2 ori la acest domn doctor si pot spune cu mana pe inima ca mi-a salvat viata! Cei care comenteaza negativ sunt persoane frustate pe dumnealui, chiar doctori care sunt ofticati pe profesionalismul oferit de aceasta clinica!!! Jos palaria pt dr Diaconu.
Locații recomandate