/Arad/Doctor

Optica Medicala - Optica Cristi

Calea Aurel Vlaicu Z26, Arad 310159, România

Optica Medicala - Optica Cristi
Doctor
4.7
13 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58W2+3M Arad, România
+40 357 401 860
opticacristi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Eni Klari
Eni Klari2 ani în urmă
Promptitudine, asistente dragute si politicoase, doctor profesionist. Siguranță calitate și respect 😇
X Y
X Y4 ani în urmă
Am avut o afecțiune oftalmologică care nu a fost rezolvată de 4 medici oftalmologi din Timișoara; dar dl doctor Crista Attila de la Optica Cristi din Arad mi-a prescris tratamentul eficient la prima consultație. Ceea ce îl caracterizează pe domnul doctor este devotament, profesionalism și iubire de oameni care duc la roadele unor reușite de neegalat. Recunoștință și respect suprem domnului doctor Crista! pacienta Gliga
Diana Dydy
Diana Dydy4 ani în urmă
Sergiu Cosmin Ciupuliga
Sergiu Cosmin Ciupuliga4 ani în urmă
Dan Cristian Dumitrascu
Dan Cristian Dumitrascu2 ani în urmă
Am fost vineri e drept mai spre sfarsitul programului cu 20 de minute inainte de inchidere. La ei protectia contra covid 19 inseamna sa te chestioneze daca ai avut febra in loc sa foloseasca un aparat ceva ca din gura nimeni nu-i nebun sa-ti spuna ca are covid dar termometru nu minte ca n-are gura si nici minciuni pregatite. Trec peste asta o rog pe cucoana de acolo doamna vreau sa-mi fac o pereche de ochelari. Tanti bunenteles imi spune ca azi nu se poate pentru verificarea dioptriilor numai luni dimineata insa ii spun ca nu pot decat dupa ora 14 pentru ca de mai trebuie sa si muncesc si imi spune ca poate marti sa imi verifice. Acel poate si marti ma determina sa iau decizia sa o rog sa-mi comande o pereche de ochelari cu dioptriile vechi, 2 la care tanti imi spune ca de ce nu iau de la supermarket. Frate cum sa mergi la clinica si sa iti recomande sa mergi la supermarket sa-ti iei ochelari de distanta? Chiar nu mai pot spune nimic in plus. Concluziile le puteti trage singuri dar eu sigur nu mai calc in viata mea pe ka "clinica" asta.
Mariana Bulboaca
Mariana Bulboaca2 ani în urmă
Acest cabinet respecta cu strictete toate regulile de protectie pt.Covid si nu numai. Am fost placut impresionata de modul plin de solicitudine in care sunt tratati pacientii de catre absolut toate cadrele medicale. In plus, ti se respecta dreptul la intimitate ca pacient! Eu m- am operat de cataracta la dl. dr.Crista Atilla , in urma multor ezitari, de teama. Acum vederea mi- a revenit, nu- mi vine sa cred cat de bine, astfel incat ma pregatesc sa o fac si la celalalt ochi. Am doar un singur regret: am asteptat prea mult!
Pop popa
Pop popa2 ani în urmă
Echipa profesionista. Servicii de cel mai inalt nivel calitativ, aparatura foarte performanta, extrem de multumit. Preturi corecte.
Luminita Ardelean
Luminita Ardelean2 ani în urmă
Servicii chirurgicale si medicale de cea mai inalta calitate. Recomand cu maxima incredere.
Locații recomandate