/Arad/Doctor

INFOMEDICA S.R.L.

Calea Aurel Vlaicu 138-140, Arad 310400, România

INFOMEDICA S.R.L.
Doctor
3.1
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58W2+59 Arad, România
+40 257 229 000
clinicainfomedica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Avram Birau
Avram Birau2 ani în urmă
... Totul este frumos , Chiar și Medicii unde ești programat , în schimb jos la Recepție , parcă-i pe altă planetă , Recepționierele , nu știu când și unde se pun ștampilele sau pe cîte documente , chiar dacă le afișezi în fața lor , aglomerare de personal și de pacienți , în toată clinica , nu ai găsit Desinfectant , cam lasă de dorit cu început de săptămâna , cine are urechi , să caște ochii mari ... !
Dani
Dani2 ani în urmă
Clinicâ cu medici buni-mă refer la unii pe care fie îi cunosc fie am fost la ei.Ex.ORL,Neuro,Dermatologie.Cu programările nu am avut probleme.M-am programat la RMN cu casa sper sa ajung la rând înainte de a expira trimiterea de la neurolog.
Loredana mos
Loredana mos4 ani în urmă
Cum e posibil suni pt o programare la 08:14 iti raspunde robotu si iti spune ca toate linile sunt ocupate si trebuie sa astepti,după care suni din nou raspunde Si inchide brusc, ma intreb e prea dimineata pt doamnele fara chef de munca
Mihai Simon
Mihai Simon7 ani în urmă
Medical Clinic in Arad, here you can get all the medical specialist support.

Clinica medicala in Arad, aici poti primi cel suport medical specializat.
Gianina Omut
Gianina Omut2 ani în urmă
Nu recomand dr Singh Ravindra!!! dupa cateva ore bune in care pacientul asteapta sa i se faca o colonoscopie ( ca doar anestezistul si doctorul au dreptul sa intarzie cat vor) iar asistentele se poarta URÂT cu pacientii-a se lua aminte la limbaj, atitudinea si incompetenta lor. Pe langa toate astea, cand merge pacientul dupa rezultate- surpriza.. acestea nu exista fiindca nu s-a recoltat proba pt biopsie, in contextul in care la consultatie, doctorul a stabilit ca este necesara aceasta proba.. ah, si nu in ultimul rand, acest asa zis doctor striga la pacienti, si nu, nu e vorba ca nu aud.. probabil ca etica a fost inlocuita cu alte “ abilitati” .
Acord o stea fiindca altfel nu puteam scrie recenzia. Nu merita nici macar o stea.
Gheorghe Craciun
Gheorghe Craciun2 ani în urmă
Buna ziua, in data de 02.03.2021 am fost sunat de doamna doctor diabetolog de la aceasta "clinica" spunandu-mi ca am programare in data de 16.03.2021 la ora 19:00 cu bunica pt un control, asta după ce ne-a trimis sa facem un set de analize. Ajungem la clinica la ora 18:50, spunem ca avem programare și ce credeți...doamna doctor nu mai era in clinica și nici nu eram pe nici o lista de programari! Am dat o stea pt ca nu se poate zero! Va mulțumim doamna doctor pt plimbarea de seara pe care am făcut-o cu bunica mea in varsta de 65 de ani!
Crainiciuc anca
Crainiciuc anca2 ani în urmă
Programare cu o saptamana inainte si doctorul cu totala lipsa de respect fata de pacienti o ora de asteptat era bine 2 mergea dar 3 ore ....?! Scuza?! ,, doctorul intarzie ,, si atunci de ce sa mai facem programari cu 4 oameni la rand in fata cabinetul 008. Total fara bun simt si respect fata de pacienti
Imbus
Imbus2 ani în urmă
Am intrebat daca pot sa vin prin Regina Maria pt un test de sange si radiografie si a spus ca da. Si a 2 a zi cand am sunat sa verific au spus ca nu au echipament de radiografie.
Locații recomandate