/Vaslui/Dentist

Centrul De Excelenta In Stomatologie Atelierul De Dinti Vaslui

Strada Doctor Ghelerter Nr.09, Vaslui 730001, România

Centrul De Excelenta In Stomatologie Atelierul De Dinti Vaslui
Dentist
4.6
89 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JPMG+M2 Vaslui, România
+40 771 509 885
atelieruldedintivs.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Diana M
Diana M2 ani în urmă
Singura clinica dentara unde iti face placere sa vii. Timp de asteptare peste programare zero sau foooarte mic (ceea ce e rar cam peste tot) si totul civilizat si curat. Investitii mari in echipament si personal, un exemplu de urmat pentru orice afacere din oras, nu doar in acest domeniu. Vin cel putin o data pe luna aici de ceva timp, asa ca nu e doar o impresie de moment :)
MARIANA BAZDAGA
MARIANA BAZDAGA2 ani în urmă
Va multumesc din suflet pentru profesionalismul de care ați dat dovada ....multumesc din suflet doamnei doctor LOREDAN ANDRA pentru sprijinul acordat !
Sunt PRICOPIE MARIANA ,am fost pacienta acestui centru foarte dotat și vreau sa urez tuturor TOT BINELE DIN LUME ȘI MULT SUCCES PE MAI DEPARTE !!!!🤗🤗🤗
Adrian Sava
Adrian Sava2 ani în urmă
Neprofesionalism, ignoranță fară bun simț, interes zero pentru pacient, se urmăresc doar interesele personale ale angajaților. Atitudiunea domnului de acolo, (care nici măcar nu a avut respectul de a se prezenta), lasă de dorit. Sume enorme cerute pentru așa numitele consultații, însă o doamnă cu ochelari era mai curioasă de vârsta pe care o dețin, unde locuiesc, câți ani am etc, decât starea de sănătate a dinților. Ridicol!
Catalina Luca
Catalina Luca2 ani în urmă
La prima impresie,am crezut ca am întrat intr o naveta spatiala. Felicitari,o echipa tanara și profesionista. Preturi cred eu,acceptabile. Curățenie și igiena!👏👏Era nevoie de o asa clinica👍Recomand cu incredere💯💯
Gina Budaca
Gina Budaca2 ani în urmă
Un centru stomatologic unde pacienții sunt tratați folosind cele mai noi instrumente si metode, unde timpul de așteptare este aproape zero, unde sunt respectate regulile de protecție Covid si, evident, toate regulile standard de igienă. Am incredere in echipa de aici. Am avut o experiență pozitiva ca pacient. Copiii au gasit aici medici atenți si rabdatori. Va recomand cu toata increderea sa apelați la serviciile oferite.
Florin sorin
Florin sorin2 ani în urmă
Am avut o programare luni, 3 08 pentru o extractie . Din pacate , aceasta nu s-a putut realiza ( probabil sunt eu un pacient mai dificil" imun" la anestezie. ) Dupa ce am achitat suma ceruta ,la sfarsit am intrebat cu sfiala , fara sa supar ,ce este de facut in continuare , intrucat habar nu aveam ce se intampla ( am avut oarecum impresia ca d-ul doctor parea iritat de faptulul ca nu mai puteam suporta durerea , desi facuse 2 anestezii si a plecat lasandu-ma in grija doamnei asistente....). In fine , sa nu mai lungesc , am fost informat la receptie ca voi fi sunat a doua zi ( marti) pentru a face o programare miercuri ( 5.08 ), intrucat atunci va veni un medic chirurg de la Iasi sa definitiveze problema... PS. Astazi este miercuri, nu am fost sunat, nu mi s-a comunicat nimic cel putin asteptam sa fiu instiintat de intarzieri, anulari, situatii neprevazute, etc!!.Atat as fi dorit, domnilor manageri/ doctori...Per total o experienta neplacuta, pe care nu doresc sa o mai impartasesc ....Si dupa cum ati mai postat anterior , "pierderea" unui client este nesemnificativa afacerii dvs !
Laura Patrascu
Laura Patrascu2 ani în urmă
Elena Nita.. Faptul e consumat acum. Am sunat la cabinet si am lasat o adresa de email pe care as dori sa primesc radiografia. Pe viitor cu siguranta nu o sa va mai trecem pragul.. O zi buna..
ANA GEANTAU
ANA GEANTAU2 ani în urmă
Recomand cu drag .O echipă minunată care ofera ,servicii de calitate ,are răbdare și își respectă programările cu +-in funcție de intervențiile avute.🥰🥰🤗🤗🤗😘😘😘
Locații recomandate