/Timis/Dentist

Cabinet Stomatologie Timișoara Dr Vanvore Nicoleta

Strada Coriolan Brediceanu 1A, Timișoara 300010, România

Cabinet Stomatologie Timișoara Dr Vanvore Nicoleta
Dentist
4.8
51 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q64F+7H Timișoara, România
+40 722 997 662
doctorstoma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–14
Marți: 15–19
Mirecuri: 10–14
Joi: 15–19
Vineri: 10–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Claudia Vintilă
Claudia Vintilă2 ani în urmă
Foarte mulțumită de doamna doctor! Un cabinet perfect pt cei mari și cei mici!
Alexandra Elena
Alexandra Elena3 ani în urmă
Sunt sigura ca dna. doctor isi face treaba de minune, cu profesionalism si drag insa mare grija la fetele mai tinere stomatoloage. S-a chinuit si l-a chinuit pe prietenul meu aproape o ora pt o extractie de masea, l-a zgariat in interiorul obrazului, l-a intepat pe Buza cu ustensila. Inteleg ca si ele au nevoie de practica insa daca nu intervinea DNA. Doctor ar mai fi durat mult timp in dureri si chin.
Vasile Dumitrescu
Vasile Dumitrescu4 ani în urmă
Profesionalism!
O atmosfera caldă și primitoare încă de la intrare ești bine primit. Asteptare se face într-o ambianță plăcută, confortabilă pe o muzică chill out, de relaxare.
Cabinetul este dotat modern și actual.
Personal bine pregătit și la zi cu noutațile din domeniu, calm și tot timpul pregătit pentru a oferi cel mai bun și profesionalist sfat pentru pacient.
Negru Iulian
Negru Iulian5 ani în urmă
Recomand cu drag acest cabinet. Am avut lucrari multiple fara probleme si terminate in timp scurt ( mai putin de o ora la fiecare sedinta). Cel mai greu e sa te abti sa mananci o plescavita cand iesi din cabinet si ajungi in 700 :))
Flatron Trafic
Flatron Trafic5 ani în urmă
Am fost acum câteva săptămâni pentru o carie într-o formă destul de avansată (o bucată din măsea s-a rupt), m-am programat la doamna doctor cu câteva zile înainte și experiența a fost foarte plăcută. Asta pentru că: plomba a fost pusă dintr-o singură vizită, m-a costat doar 100 de lei toată treaba, programarea a fost respectată întocmai, cabinetul este pus la punct și doamna doctor s-a comportat foarte profesionist. Keep up the good work!
Aurora Irimies
Aurora Irimies5 ani în urmă
O experiența foarte plăcută alături de doamna Doctor. Totul este foarte igienic, mereu am fost primită cu zâmbetul pe buze iar lucrările realizate sunt, fără dar și poate, de o calitate net superioara. In aceasta locatie, pe prim plan este profesionalismul si respectul pentru pacient!
Recomand cu maxima încredere.
Mariana Agache
Mariana Agache5 ani în urmă
Cabinet cochet, doamna doctor draguta si calma, reuseste sa te faca sa nu iti fie frica atunci cand te asezi in scaun si dupa ce te-ai "lasat pe mama ei", simti ca esti pe maini bune😊. Servicii profesioniste si raport calitate pret super! Recomand cu caldura!
Andreea Radut
Andreea Radut2 ani în urmă
Multumesc dna doctor pentru grija avuta fata de mine iar de acum incolo nu va mai trebui sa vin cu tatal meu la cabinetul dvs pentru ca mati facut sa trec cu bine peste frica pe care o aveam fata de medicul stomatolog. Multumesc frumos
Locații recomandate