/Timis/Dentist

Ismile Dental - Cabinet Stomatologic Timisoara

Strada Musicescu Gavril 153, Timișoara 300774, România

Ismile Dental - Cabinet Stomatologic Timisoara
Dentist
5
82 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
P6FW+X4 Timișoara, România
+40 754 205 557
ismiledental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 10–20
Marți: 10–20
Mirecuri: 10–20
Joi: 10–20
Vineri: 10–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roxana moraru
Roxana moraru2 ani în urmă
O știu pe Sonia de vreo 7 ani și este foarte dedicată, profi și corectă. Recomand cu tot dragul clinica.
Madalina Filip
Madalina Filip2 ani în urmă
Recomand cu toată inima aceasta clinica, am găsit aici niște oameni absolut minunați care m-au ajutat sa imi inving frica de stomatolog. Mi-am extras de curând unul dintre molarii inferiori de minte, molar ce avea niște rădăcini absolut oribile, și despre care nu mi-aș fi imaginat ca ar putea fi extras fără sa simt pic de durere, dar a avut grija doamna doctor Sonia sa îmi demonstreze acest lucru și pe calea aceasta ii mulțumesc cu deplina recunoștință și o recomand cu toată încrederea și căldura. Același lucru pot spune și despre doamna doctor Tatiana Filimon, toate intervențiile realizate de către dansa au fost făcute fără durere și datorita dumneaei am pășit cu drag și încredere pragul clinicii de fiecare data. Ambele doamne doctor sunt la superlativ atât ca medici cât și ca oameni, același lucru pot afirma și despre domnisoarele asistente, extrem de calde, răbdătoare și atente cu pacinetii dumnealor, iar despre profesionalism nu mai vorbesc, când spun ca nu am simțit absolut nici cea mai mica durere o spun cu deplina sinceritate.
Mulțumesc din inima pentru frumoasa experienta, I Smile Dental, atât doamnelor doctor cât și domnișoarelor asistente, dacă as putea v-aș da 1000 de steluțe, le meritați pe deplin! ❤️
Marius Protea
Marius Protea2 ani în urmă
Recomand din tot sufletul !!!
Oameni buni , eu am ajuns la ei in clinica cu o frica teribila de stomatolog insa dupa doar cateva sedinte, frica mi-a disparut complet . Dupa aceea de fiecare data am fost cat se poate de relaxat . De ce ? Pai pentru ca sunt o echipa foarte foarte faina , mediul de acolo este unul super placut si nu in ultimul rand sunt super profesionisti. Datorita lor am din nou un zambet frumos si pot zambi cu incredere .
Dr. Sonia , Dr. Florin , echipa Ismile , va multumesc mult pentru tot !!! You’re the best !!!

P.S. Din pacate sunt doar 5 stele aici , insa ei merita muuult mai multe.
Cleopatra victoria
Cleopatra victoria2 ani în urmă
Din păcate doar 5 stele! Pentru o valutare exactă ar fi necesar măcar alte 5!!! Am găsit clinica, după o căutare atentă pe net. O experiență trecută m-a lăsat cu foarte multe probleme, așa că am încercat sa găsesc rezolvarea in mod divers.
Dacă ești in căutarea unui colectiv tânăr si pasionat de meseria pe care o face, si mai ales PROFESIONAL, atunci ești la.locul potrivit.
Ceea ce m-a impresionat in mod placut, a fost atenția acordată , grija pentru pacient, explicațiile precise date pe parcursul tratamentului! Si mai ales că in sfârșit pot spera in rezolvarea problemelor.
Nu pot decât să recomand din toată inima clinica Ismile!!!!
Denisa Bîrlan
Denisa Bîrlan2 ani în urmă
Trebuia sa-mi fie extras un molar de minte, ce a fost amanat mult timp de mine din cauza fricii. Dna Sonia a fost foarte amabila, prietenoasa, si m-a facut sa ma simt confortabil. A fost o extractie complicata, una dintre radacinile molarului era foarte aproape de cananlul nervului. Mi s-a explicat riscul.
In timpul extractiei, m-au ajutat foarte mult sustinerile morale ale Dnei Sonia. Am fost intrebata constant daca totul e bine, daca simt durere.
Dupa extractie, nu am avut absolut deloc dureri, nu m-am umflat. Doar un mic disconfort. Ma asteptam la o saptamana de dureri dupa ce imi povestisera cunoscutii.
Deci, recomand oricui clinica Ismile Dental! Sunt o echipa tanara, cu experienta si prietenosi.❤
Gabi Draghia
Gabi Draghia2 ani în urmă
Recomand clinica ISmile Dental!
Am ajuns la clinica la recomandarea unor prieteni. Recunosc, niciodata nu mi-a placut sa merg la stomatolog. Aveam o lucrare veche ce trebuia scoasa,iar in locul ei sa imi pun 2 implanturi. Ideea de operatie ma nelinistea. Am apreciat ca de la prima sedinta dna doctor mi-a explicat pe radiografie, astfel incat sa pot intelege si eu procesul. Inainte de orice mi s-a facut o curatare, pentru ca toata interventia sa decurgă fara nici un risc de infectare. In timpul operatiei mi s-a explicat ce etape urmeaza, ce senzatii voi avea pentru a ma liniști si a-mi scadea anxietatea.
La final am primit o punga de gheata si un cartonas cu instructiuni pentru zilele ce urmau( alimente pe care trebuie sa le evit, obiceiuri, etc)
Spre surprinderea mea nu m-am umflat si nici nu m-a durut nimic. Durerile pe care le-am avut de la vechea lucrare au fost incomparabile fata de ce am simtit acum. A doua zi am primit un telefon din partea clinicii pentru a verifica starea mea de după interventie, ceea ce mi s-a parut o inca dovada de grija fata de mine.
Recomand tuturor clinica Ismile Dental!!!
Am apreciat atentia la detalii si modul dnei doctor de a explica pentru ca si noi oamenii sa intelegem ce anume ni se intampla. Mulțumesc intregului personal pentru amabilitatea si caldura de care a dat dovada, a fost pentru prima oara cand m-am simtit ca acasa desi eram la doctor. Nu imi mai este teama de dentist si voi ramane mereu clientul vostru. Mii de multumiri! 🙏🙏
Darius Perta
Darius Perta2 ani în urmă
Las și eu un review binemeritat pentru aceasta clinica în care se găsesc doar oameni "faini" cum se spune în ardeal, dar totodată foarte profesioniști. Am ajuns aici datorită review-urilor de pe google, fiind puțin sceptic la început, m-am luat după comentariile pozitive și ce sa vezi, am ajuns unde trebuia.
Am avut un chist deasupra a 2 dinți, care era acolo de foarte mult timp, fiind extrem de mare și punându-mi în pericol dantura.(se putea extinde și la alții, infinctandu i). Problema mi-a fost rezolvata chirurgical de doamna dr. Sonia, careia vreau să-i mulțumesc pentru profesionalismul de care a dat dovada, dar și întregii echipe, fiind mereu inconjurat de oameni de calitate și foarte amabili. Eu nu sunt foarte comod în prezenta unui dentist, dar atmosfera, de când am călcat pe ușa, m-a făcut sa fiu mult mai relaxat și sa înțeleg ca sunt pe mâini bune. Dupa operație, spre surprinderea mea, nu am simțit nicio durere, ceea ce m-a făcut cu adevărat sa vin aici sa împărtășesc aceste gânduri și altora.
Pe lângă asta, de apreciat este ca de la început îți sunt spuse toate detaliile, și ți se răspunde la toate întrebările, care pentru mine a fost un plus, pentru ca am știut cum o sa decurgă totul.
Multunesc, Ismile Dental! :)
Mihai Vidican
Mihai Vidican4 ani în urmă
O echipa intr-adevar profesionista in ceea ce priveste promptitudinea cat si calitatea serviciilor. In special d-ra Dr Sonia Constantinescu este o persoana deosebita, foarte atenta la detalii, cu o mana foarte usoara! Este mereu conectata la noutatile din domeniul Stomatologiei actuale. Tratamente fara durere. Servicii de inalta calitate! Recomand cu incredere!
Locații recomandate