/Suceava/Dentist

Clinica New Dent

Strada Cernăuți 1A, Suceava 720018, România

Clinica New Dent
Dentist
4.6
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J7X7+85 Suceava, România
+40 330 401 166
newdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Marian Ciubotar
Marian Ciubotar2 ani în urmă
Începând de la recepție și pana la doctori ,toti sunt profesioniști. Bravo ...voi aratati ca "se poate"..Felicitări!
Mulțumesc Domnule Doctor Sorin Serediuc ...sunteți un Maestru,in meserie ,comunicare, atitudine și corectitudine !
Patricia Murarita
Patricia Murarita2 ani în urmă
Recomand cu drag ! Medici profesioniști, preturi foarte mici , iti rezolva orice problema rapid. Mi-am pus și plombe la ei , mi-am făcut și o masea la microscop, si detartraj fara nici o durere , am fost mereu multumita .
Maria Paicu
Maria Paicu2 ani în urmă
Recomand cu drag! O clinică frumoasă curată și primitoare cu medici profesioniști care au răbdarea necesară să-ți explice absolut tot. Cât despre copii au un mod excepțional de a se comporta cu ei! Mulțumim frumos!
Bianca Sorina Popovici
Bianca Sorina Popovici2 ani în urmă
Servicii super moderne ,de calitate, medici și asistente foarte profesioniști și totodata simpatici și blânzi ce mi-au dăruit o dantură superbă și m-au ajutat să îmi înving teama de a merge la dentist .
Mariana Popescu
Mariana Popescu2 ani în urmă
O experiență dentară la superlativ!
Vă mulțumesc foarte mult pentru profesionalismul, dăruirea și răbdarea de care dați dovadă. Recomand cu încredere serviciile dumneavoastră! Sunteți minunați!!
Ana Maria Covaliu
Ana Maria Covaliu2 ani în urmă
Recomand cu drag aceasta clinica, când am apelat pentru prima data la serviciile lor, mi s-a explicat într-un mod foarte frumos care sunt toți pașii ce trebuie parcurși pentru a avea o dantura sănătoasă. Desi am evitat ani la rand purtarea aparatului dentar, căutând soluții alternative, aici am primit cea mai buna informație cu privire la importanta aparatului, drept urmare acum sunt una din pacientele ce le calcă pragul în fiecare luna.
Arta lui Broski
Arta lui Broski2 ani în urmă
Am hotărât să merg inainte cu New Dent , desi nu călcasem niciodata pe la ei. Consider ca am facut o alegere buna
M-au impresionat foarte mult cazurile postate pe rețele de socializare si de asemenea felul in care aratau cabinetele in imagini.Și așa a și fost
Mi as fii dorit foarte mult să îmi pun și aparatul dentar dar din cauza timpului , nu am reușit fiindcă trebuie să ma întorc la munca în străinătate , dar voi revenii la anul cu exctractie celorlalți 2 molari si aparatul dentar + albire profesională
Am fost tratat in mod profesionist, iar preturile mi se par rezonabile pentru serviciile primite. Mai ales prin comparatie cu ce costuri ar fi trebuit sa platesc afara unde nu stiu daca as fi gasit dentisti atat de buni si calmi
Recomand cu încredere New Dent , Recomand domnul chirurg Mayer , și ceilalți colegi ai lui :) .
Pe aceasta cale doresc sa va multumesc si sa va urez mult succes in activitatea dumneavoastra
Costi T
Costi T2 ani în urmă
O expresie corecta ar fi ca sunt ”EXTREM de multumit”, la fel si multi prieteni care s-au tratat la NEW DENT! Organizare foarte buna, preturi corecte, personal super, aparatura moderna, flexibilitate la programari. Recomand aceasta clinica din toata inima!
Locații recomandate