/Salaj/Dentist

Cabinet Stomatologic Letca dr Codrean Ciprian

257, Letca 457215, România

Cabinet Stomatologic Letca dr Codrean Ciprian
Dentist
5
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8FM4+96 Letca, România
+40 751 713 500
onedental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Razvan vicentiu
Razvan vicentiu2 ani în urmă
Am fost plăcut surprins de modul în care s-au desfășurat toate ședințele , am sa revin cu sigurantă.👌
Cernau Petru
Cernau Petru2 ani în urmă
Recomand cu caldura acest cabinet stomatologic. Profesionalismul, dedicatia si nevoia continua de cunoastere sunt cuvintele care l-ar putea caracteriza cel mai bine pe domnul dr. Codrean.
Mirela Curticapean
Mirela Curticapean2 ani în urmă
Mai mult decat stomatolog!:)
Recomand cu incredere serviciile domnului dr. Codrean Ciprian!
Am mers la cabinet pentru a-mi schimba o lucrare mai veche...insa nu m-am
asteptat ca totul sa decurga atat de repede si fara durere.
Dl doctor a stabilit un plan de tratament in care mi-a prezentat ce optiuni am (materialul din care e realizata lucrarea, timpul efectiv pana o primesc, costul total). Si la toate intrebarile mi s-a raspuns cu rabdare.
Am ales o lucrare din zirconiu monolitic.
In prima sedinta, dl. doctor mi-a facut o radiografie, apoi a indepartat lucrarea veche si mi-a curatat dintii.
Ca sa evit sensibilitatea si sangerarea gingiei, dar si sa pot manca bine, mi s-a facut o lucrare provizorie in cabinet.
Dupa cateva zile, mi-a luat amprenta digitala cu ajutorul unui scanner (mult mai rapid si mai comod comparativ cu amprentele obisnuite in silicon), amprenta pe care a trimis-o tehnicienilor in laborator pentru prelucrare.
In a treia sedinta (dupa exact o saptamana), am primit lucrarea finala...fara alte probe.
Si sunt foarte multumita!
Emanuel K
Emanuel K2 ani în urmă
Un om dedicat profesiei lui, mereu interesat să se dezvolte și să se perfecționeze. Cabinetul arată asta, atât cât se poate vedea. Jos pălăria!
Sorina Bohus
Sorina Bohus2 ani în urmă
Totul la superlativ!
În cabinetul doctorului Codrean am găsit profesionalism în adevăratul sens al cuvântului!
Am apelat la serviciile dânsului pentru albire cu sistemul Beyond și am avut rezultate excepționale,dar și multă relaxare fiind un procedeu deloc dureros.
Cu siguranță am găsit cabinetul unde o să-mi fac în viitor toate intervențiile!
Drumul de la Cluj la Letca a meritat întru totul!
Amalia Pal
Amalia Pal2 ani în urmă
Wow,wow...wow maxim de wow cam aceasta a fost experiența mea cu , clinica ,,One Dental” pot sa va mărturisesc totul a fost pe măsura așteptărilor mele. Odată cu intrare in curtea clinci in sinea dumneavoastră veți fi cu toții multumiți de alegerea făcută deoarece ordinea, impecabilitatea și satisfacerea pacienților este din punctul meu de vedere ceea mai esențială caracteristica a Medicului Ciprian Codrean👍🏻🦷 Eu am apelat la serviciile medicinei dentare intr-o perioada a vieții personale in care eram destul de obosita și stresată din cauza pregatirilor de nunta👰🏻‍♀️Și nu credeam niciodată ca o sala de așteptare va fi un loc minunat de relaxare o adevarata oaza de revigorare m-am simțim extrem de relaxata in putinele minute in care îmi așteptăm rândul ... nu pot sa dezvălui mai multe pot sa va îndemn sa descoperiți singuri ‼️🔝🔝🤩 Am venit la cabinet pentru o albire dentară cu lampa Beyond ca si oricare mireasa îmi doream un zâmbet impecabil doream sa îmi fie de aceiași impecabilitatea ca a rochiei de mireasa si pot să recunosc că am fost impresionată atât de rezultatele obținute în urma tratamentului, cât și de amabilitatea si atenția personală ce mi-a fost acordată.
Am avut o experiență mai mult decât perfect mai bine zis perfectul compus 😁🤩 un zâmbet perfect și o mireasa mulțumită 😁😁 multumesc Dr.Codrean‼️🔝👍🏻
Daiana Peter
Daiana Peter2 ani în urmă
Când am venit aici pentru prima dată nu m-am așteptat ca toată experiența să fie așa rapidă și reușită. Aveam nevoie de o coroniță pentru una dintre măsele. Am avut multe probleme cu acea măsea. Dar în decurs de maxim o oră s-a rezolvat totul. Domnul doctor a folosit un scanner mai întâi, apoi a făcut designul măselei, iar cu ajutorul unei imprimante 3D a făcut o coroniță perfectă în mai puțin de 12 min, și am putut să asist la tot procesul 😁. Iar în zonele unde gingia îmi acoperea dintele mai mult decât ar fi trebuit, doctorul a folosit un laser ca să o îndepărteze. Procesul a fost mult mai ușor, pentru că nu am mai avut sângerări cum am avut atunci când gingia era tăiată/îndepărtată în mod obișnuit. Recomand cu toată încrederea!
Dami Peter
Dami Peter2 ani în urmă
Am fost plăcut surprinsă de modul în care s-a desfășurat întreaga ședință.
Încă de la intrare, când aveam emoții, primul impact a fost wow. Sala de așteptare e amenajată foarte frumos, chiar confortabil. Faptul că poți sta la o cafea înainte de programarea în sine te ajută să te relaxezi, în special dacă nu ești foarte familiar cu vizitele la dentist.
Mi-a plăcut felul în care domnul doctor mi-a oferit explicațiile de care aveam nevoie înainte de a începe lucrările. Și faptul că am avut posibilitatea de a alege cea mai convenabilă variantă pentru mine. Sunt foarte mulțumită de raportul calitate/preț.
Cabinetul este bine dotat, foarte curat, modul de lucru ordonat și igienic.
Recomand cu toată încrederea, pentru o experiență cât mai reușită 😌
Locații recomandate