/Neamt/Dentist

Dr. Alexandru Gorgos

Strada Calistrat Hogaș 6 bis, Piatra Neamț 610004, România

Dr. Alexandru Gorgos
Dentist
4.6
52 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
W9J8+V5 Piatra Neamț, România
+40 758 467 467
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–14
Marți: 8–14
Mirecuri: 8–14
Joi: 8–14
Vineri: 8–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Bianca1 an în urmă
Revin cu o nouă recenzie dupa 5 luni , o banală plombă la măsea a sărit și jumătate din măsea nu o mai am + un dinte ciobit, rezultatul este ca este un cabinet care mea creat doar pagubă.La cabinetul din satul natal am plomba de 13 ani. Nu recomand dr.Loredana Elena Budau. P.s Lăsați prețurile mai mici nu meritaț bani pe care îi luați.
Raw vegan
Raw vegan2 ani în urmă
Madam Diana, sotia lui Alex, nu mi-a curatat bine canalele, ci f superficial, dupa care am tot avut repetate infectii, iar durere, antibiotice, iar acum trebuie sa fac operatie, rezectie. Sa-i dau de cap acum lucrarea care mi-a facut-o !!! Si cat de scump a fost...Halal. isi bate joc de banii si sănătatea oamenilor.
Elena Asavei
Elena Asavei2 ani în urmă
Servicii de calitate, profesionalism, aparatura ultramoderna,personal amabil si... (chiar daca nu se vede din cauza mastilor de protectie, ci doar se simte) zambitor.
Am si un mare MULTUMESC pentru Dr Diana Gorgos, o persoana dedicata, amabila, extrem de atenta la nevoile pacientului si la detalii, iar in cazul in care ai nevoie de un sfat sau explicatii suplimentare, ti le ofera cu cea mai mare placere.Pentru băiețelul meu a fost un Înger,as da 10 steluțe dacă s-ar putea.Felicitări pentru tot ceea ce faceți!❤
Danirom Security
Danirom Security2 ani în urmă
Un cabinet improvizat intr-o casa veche fara firma la poarta, fara respectarea unor minime conditii de igiena in conditiile pandemiei, cu doua doctorite care presteaza servicii de proasta calitate, fara garantie si bonuri fiscale dar cu impresii si preturi mai mari decit la clinicile stomatologice de top din oras...
Carmen Boghian
Carmen Boghian2 ani în urmă
Dl dr.Alexandru Gorgos este pur si simplu facut sa fie medic dentist! Este un profesionist de mare clasa si un perfectionist!... cu siguranta deviza dansului este ca totul trebuie sa iasa PERFECT !!! Dumnezeu sa i dea putere de munca sa redea zambetul tuturor celor care i calca pragul ...asa cum mi l a redat si mie! Preturile sunt justificate....pe masura materialelor folosite si calitatii lucrarii!
Constantin Poetel
Constantin Poetel2 ani în urmă
Servicii de calitate, personal foarte amabil și bine pregătit, iar răbdarea de dovotamentul se observă încă de la prima ședință. Cuvântul care descrie cel mai bine acest cabinet este "profesionalism"! Recomand cu cea mai mare încredere!!!
TAElena T
TAElena T2 ani în urmă
Am avut o experiența deosebita la cabinetul stomatologic Dental Rocks by Dr. Gorgos Alexandru, deoarece am beneficiat de servicii profesioniste, oferite de un medic de excepție, alaturi de o echipa extraordinara. Recomand cu drag și cu încredere! Servicii de calitate superioară!
Mulțumesc!
Bianca Bianca
Bianca Bianca2 ani în urmă
După multe încercări eșuate de a găsi un stomatolog decent in orasul nostru, am gasit această clinică cu personal de excepție și preturi pt toate buzunarele. Multumesc atat domnilor doctori cât și personalului auxiliar! Tot respectul pt munca dvs
Danirom Security Moldova
Danirom Security Moldova2 ani în urmă
Bună ziua!
Am văzut postarea de mai sus, făcută în numele companiei noastre si ne dezicem în totalitate de cele postate. Rugăm persoana care a făcut postarea să își asume identitatea și să nu se folosească de imaginea companiei noastre deoarece acesta este furt de identitate și se pedepsește conform legii. Vă dorim mult succes în activitatea dvs!
Locații recomandate