/Mures/Dentist

Dentaltop.ro

Bulevardul Pandurilor 44, Târgu Mureș, România

Dentaltop.ro
Dentist
4.5
52 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
GHMC+5Q Târgu Mureș, România
+40 365 730 345
dentaltop.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Catalin guruita
Catalin guruita2 ani în urmă
Fotografii nu am.... dar sunt foarte multumit.
Aparatura buna , medic bun ...si multa rabtare cu fiecare pacient. Recomand tuturor .... multa sanatate
L. Myron
L. Myron4 ani în urmă
"La pomul lăudat sa nu mergi niciodata cu sacul"
Pretențiile sunt mari,intr-adevar arată bine in interior,dar,personalul nu e calificat la standardele pe care vor sa le arate. Pentru o extracție am stat 2 ore, dentistul nu era calificat, noroc cu o altă colega ce-i trasa sarcini, deci poate era la practica. Pt asta,la finalul celor 2 ore de chin,aveam si buzele sparte, nu se lucreaza steril, umbla din cabinet in cabinet sa aduca uneltele de lucru, preturile sunt mult prea mari pentru cum lucreaza si ceea ce fac. NU RECOMAND.
Andrea Farcas
Andrea Farcas4 ani în urmă
Recomand cu mare incredere pentru toate varstele, de la mic la mare. Serviciile stomatologice de calitate, personalul profesionist si foarte prietenos ne-au convins pe toti membrii familiei ca sunteti cei mai buni !
Adrian Morariu
Adrian Morariu4 ani în urmă
Recomand cu incredere! Cabinete curate dotate cu aparatura de ultima generatie. Personalul calificat si foarte prietenos iti ofera o stare de siguranta. La Dentaltop am invins “frica de dentist”.
Raluca Suceava
Raluca Suceava4 ani în urmă
Recomand cu încredere! Personal calificat și prietenos. Servicii de calitate intr-un ambient frumos și îngrijit !
Mihai amelia
Mihai amelia4 ani în urmă
Clinică modernă și îngrijită. Întreg personalul este amabil și foarte receptiv la nevoile pacienților. Medici profesioniști, implicați și răbdători cu pacienții speriați de ,,albinuță".
Adrian Obreja
Adrian Obreja2 ani în urmă
O experienta de coșmar, nu recomand aceasta clinica!
Oana Costea
Oana Costea2 ani în urmă
O experiență cu rezultate sumbre în cadrul acestui cabinet, de pe urma căreia am avut de suferit. Nemaivorbind de cheltuielile ulterioare, ca să repar daunele provocate. Aveți grija pe mâna cărui medic stomatolog ajungeți, dacă nu as fi consultat ulterior alți medici, probabil nu as fi aflat niciodată ca s-a greșit major în cadrul intervenției în aceasta clinica de 'top'. Deși le-am adus la cunoștință problema, evidenta de altfel în radiografia de dinainte și cea de după intervenția efectuata în acest cabinet, concluzia lor a fost sa ma adresez unei Comisii de Specialitate dacă m-am simțit prejudiciată, nicidecum sa sa încerce măcar "sa se descopere problema și sa o rezolve".
Locații recomandate