/Maramures/Dentist

Clinica Sante

Str. Cuza Vodă 1, Sighetu Marmației 435500, România

Clinica Sante
Dentist
4.7
30 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WVGH+JC Sighetu Marmației, România
+40 362 809 041
clinica-sante.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–15
Marți: 7–15
Mirecuri: 7–15
Joi: 7–15
Vineri: 7–15
Sâmbătă: 8–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Roby Boc
Roby Boc2 ani în urmă
O clinica cu intentii bune ,preturi bune,pacat, ca personalul nu e bine pregatit,nu stiu sa recolteze ,nu gasesc venele chinuie oamenii si vorbesc mult ca sa ti distraga atentia de la ceea ce nu stiu sa faca
Eunika Penzes
Eunika Penzes2 ani în urmă
Recomand cu incredere! Am avut nevoie de un test PCR si mi s-a oferit o programare imediata, fara nici o presiune. Locul in sine, arata super frumos si spatios pentru teste de sange si Covid. Asistentă prietenoasa si sigura pe ea! Recomand!
Larisa
Larisa4 ani în urmă
Personalul foarte bine pregătit atât la recepție cât și la recoltare. Îmi place că se respectă confidențialitatea datelor cu caracter personal. La această clinică, a fost singurul loc în care mi-au fost adresate înainte de recoltare câteva întrebări importante pentru un rezultat corect. Ceea ce îmi mai place este faptul că în fiecare lună au promoția lunii cu analiză la preț redus. Totodată, explicându-i doamnei de la recepție simptomele pe care le am, mi-a fost recomandat să îmi fac o analiză, și așa am descoperit că am deficit de fier. Recomand aceasta clinica!!
Office Conta
Office Conta4 ani în urmă
Personalul este dedicat nevoilor pacientilor, serviciile medicale oferite sunt de cea mai buna calitate, recomand cu multa incredere!
Borodi Monica
Borodi Monica2 ani în urmă
Asistenta e sub orice asteptare !
Ma duc cu o analiza de urina si nici macar nu e capabila sa comunice cu pacientii, mi-a gresit numele, vorbeste cu 5 oameni deodata indiferent de care cum vine (restul stam si ne uitam ca tampitii).
E deranjant sa duci doar o analiza de urina si sa te tina aproape 50', pt ca intre timp scrie 10 formulare, sterge pe jos, mai face o recoltare, vorbeste la telefon sau se converseaza cu altcineva. Cred ca si la spital timpul de asteptare e mai redus.
M-am simtit ca la piata, acolo !
Faceti-le o pregatire inainte sa le puneti fata in fata cu pacientii !
Ioana Moldovan
Ioana Moldovan2 ani în urmă
Recomand! Servicii de înaltă calitate și personal bine pregătit.
Daniel Lakatos
Daniel Lakatos2 ani în urmă
Sunteti cea mai proasta clinica intalnita
Irina
Irina2 ani în urmă
Recomand cu incredere, am avut o experienta foarte placuta.
Locații recomandate