/Iasi/Dentist

MARIODENT Implantologie

B-dul Chimiei nr. 4, Bl C1, Sc C, parter, Iași 700391, România

MARIODENT Implantologie
Dentist
4.4
31 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5J25+V3 Iași, România
+40 745 255 250
implantdentariasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 12–20
Mirecuri: 8–16
Joi: 12–20
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dragos Boghitoiu
Dragos Boghitoiu2 ani în urmă
Foarte multumit de promptitudinea si calitatea serviciilor oferite.
Ana Strungaru
Ana Strungaru2 ani în urmă
Dupa o lunga perioada in care am evitat sa merg la dentist, desi aveam probleme, acum merg cu toata increderea. Toate procedurile sunt explicate clar, la fel si costurile aferente. Cadre medicale amabile si profesionite. Sunt foarte mulțumită calitatea serviciilor oferite de cabinet. Recomand cu toata increderea.
Oana Țibănescu
Oana Țibănescu2 ani în urmă
Mult profesionalism, care mie mi-a oferit un sentiment de siguranță. Toți medicii de aici tratează pacientul cu respect și au răbdarea de a-i explica ce se întâmplă cu sănătatea lui și care sunt variantele de tratament.
Rer Del
Rer Del2 ani în urmă
Foarte grav, sunasem de cateva ori in 2 zile si nu au fost stare sa imi dea un raspuns pentru o programare, am ramas cu un gust destul de amar.
Ana Puiu
Ana Puiu2 ani în urmă
Intr-un perpetuu cerc vicios al fobiei dentare( vechi experiențe dureroase si traumatice), jenata de situatia in care ma aflam , m-am prezentat la o clinica stomatologica din Iasi ( de care nu comentez) si apoi fara prea mari sperante am mers la clinica Mariodent pentru a doua opinie.

D-nul dr.Vacaru Marius, a reusit să gestioneze foarte bine situația fiind foarte prompt, rabdator (avand in vedere ca sunt o persoana care nu stapaneste termenii medicali)mi-a explicat cum stau lucrurile si ce optiuni am asa ca am plecat din cabinet cu un plan de tratament si cu incredere …

A urmat un drum lung(extractii, tratamente endodontice aditii osoase,implanturi, protezari…)care nu a fost usor dar cu ajutorul echipei coordonate de d-nul dr.Vacaru Marius(cu care am inceput) continuand cu d-ra dr Ioana Rotaru (calma și sigura pe ea) si incheind cu d-ra Alexandra Padurariu(o tanara perfectionista si foarte empatica despre care cred ca este omul potrivit la locul potrivit) si nu in ultimul rand asistentele medicale (in frunte cu d-ra Estera cu care m-am intalnit cel mai des) am reusit sa ajung la final.

Mii de multumiri pentru efortul depus, totul a decurs excelent! Sunt un client extrem de multumit

Recomand cu toata increderea serviciile Mariodent: profesionalism, servicii de f buna calitate, echipamente de ultima generatie, si personal foarte amabil (incepand cu cei de la receptie).

Cu stima, Ana Puiu
Ionela Moldovanu
Ionela Moldovanu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumită de profesionalismul și calitatea serviciilor oferite de cabinet mariodent. Toate cadrele medicale sunt dedicate amabile și calde!! Recomand cu încredere!!! Mulțumesc dl dr Vacaru, mulțumesc d-ra dr Alexandra,pentru zâmbetul redat!!
Ioana Alexandra
Ioana Alexandra2 ani în urmă
o stea pt doamna Ioana Rotaru. Dezastru total... mi am facut 6 cariute din care 3 sunt ratate... o pierdere de timp, bani si foarte mult stress...
Nou Start
Nou Start2 ani în urmă
Am facut implanturi si protetica in 2013. In 2019 totul era facut praf. Lucrarile au cedat nefiind optim executate iar unul din implanturi este cu probleme. Bani aruncati. De evitat !
Locații recomandate