/Iasi/Dentist

Life Dental Spa Iasi

Strada Nicolae Gane 2, Iași 700001, România

Life Dental Spa Iasi
Dentist
4.8
182 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H9H+VC Iași, România
+40 31 109 4714
lifedentalspa.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–16
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Violeta58 zile în urmă
Alina-Elena Carp1 an în urmă
Bună ziua!Cu siguranță o echipă de excepție,mai întâi de toate sunt oameni și super profesioniști.Mulțumesc din suflet domnului doctor Radion Catansus pentru răbdarea ,empatia și profesionalismul de care dă dovadă de fiecare dată.Și doamnele asistente sunt foarte drăgute și implicate în ceea ce fac.Recomand cu drag și încredere LDS Iași.
Daniela Zetu
Daniela Zetu2 ani în urmă
Recomand Life Dental Spa Iasi si in mod special Dl. Dr. Razvan Anghele ,un specialist de nota 10 ,bine pregatit pentru a lucra cu orice fel de pacienti de la cei mici pana la cei mari.Am venit de la sute de km cu copilasii nostri si ne bucuram ca l-am intanlit.Da,a meritat sa venim pana la el,fara durere in timp ce a lucrat la dinti si fara anestezie,rapid si foarte prietenos cu pacientii,cu adevarat este un Spa datorita noilor inovatii dar mai ales a Dl.Dr Anghele care pur si simplu face minuni cu cei ce ajung la el in cabinet.Copii au ras si au glumit cu dl.dr.Anghele pe tot parcursul lucrarilor dentare.Dupa cateva experiente neplacute inainte de a ajunge la dl.dr Anghele si lipsa de incredere in personalul medical din zilele noastre,lipsa de experienta,bani cheltuiti si durere..nu vom ezita sa ne reintoarcem la dumnealui,pare de necrezut ca inca mai exista medici atat de bine pregatiti.Vom reveni curand.
Roxana ana
Roxana ana2 ani în urmă
Am avut o experienta foarte placuta, am fost tratata in conditii excelente, cu profesionalism, rabdare, grija si intelegere! Este un cabinet modern, iar personalul foarte prietenos. Recomand LDS IASI si pe Dl Doctor Razvan Anghele!
Florin Budaca
Florin Budaca2 ani în urmă
Servicii de foarte buna calitate si personal amabil.
Am revenit pentru o problema cu o masea la care aveam pusa o plomba la ei si mi-au oferit reparatia gratuita, lucru la care nu ma asteptam (nu plomba in sine era problema).
Oana Craiu
Oana Craiu2 ani în urmă
Recomand cu mult drag și toată încrederea clinica LDS-Iasi unde am întâlnit un personal de nota 10+, amabili și înțelegători. Clinica este una modernă cu aparatură top și foarte curată.
Recomand dr. Răzvan Anghele, a dat dovadă de profesionalism, încredere, lucrează cu mare răbdare iar atitudinea dumnealui este una pozitivă și încurajatoare. Rezolvă orice problemă ai avea fără durere, chin sau frică cât ai zâmbi !🙂🤗❤
Cristina Sintimbrean
Cristina Sintimbrean2 ani în urmă
O recomand din suflet pe d-ra dr Ștefu Anca. Un profesionist desăvârșit, caldă, empatica. Am beneficiat de serviciile ei ireproșabile toată familia. Are răbdare și cu cei mici, ii face sa fie încrezători și sa revină fără spaima la următoarea consultație.
În ceea ce privește clinica Life Dental Spa este o clinica ce pune accent pe servicii de calitate, de la tehnica și materialele folosite la întreg personalul cu care interacționezi de la întrare.
SirgheElisa Elisa_sgh
SirgheElisa Elisa_sgh2 ani în urmă
Vrea săi mulțumesc domnului Dr. Razvan Anghele pentru că ma ajutat să scap de “ fobia frezei “ …
Si frica de , dentist👨🏻‍⚕️ !
Serviicii impecabile , doamna asistenta este foarte prietenoasa ❤️ și grijulie👩🏼‍⚕️ !
Este pentru prima oară in 29 de ani, când abia aștept să merg din nou la dentist …
Recomand 100% Life Dental Spa ✊🏻
✅Dr Razvan Anghele !

Si nu in ultimul rând vreau săi mulțumesc și Doamnei Dr Anca Stefu , 🧑🏻‍⚕️pentru ca ma ajutat sa iau decizia cea mai buna !!!

“varianta încet dar sigur” ! ❤️
Dana Horduna
Dana Horduna2 ani în urmă
Multumesc medicilor pt tratament,intelegere si rabdare,profesionalism.
Multumesc Cetelem pt opurtunitatile care mi sau oferit pt a-mi desfasura tratamentul.
Multumesc personalului medical dr. Stefu Anca si dr. Bucioc Capitolina. Respectiv multumiri pentru intelegere d.nei receptioniste Bianca.
Aici un cabinet medical ultramodern profesionalism si recomand cu incredere
Mihaela Musteata
Mihaela Musteata2 ani în urmă
Profesionalismul este cuvâtul care descrie cel mai bine clinica Life Dental Spa. De la recepție până la medicul stomatolog tot personalul îți este alături cu sfaturi, îndrumări și recomandări pentru sănătatea orală. Aparatura modernă și serviciile de înaltă calitate, te fac să revii cu drag la ei.
Locații recomandate