/Iasi/Dentist

Clinica Aesthetica

Bulevardul Primăverii 19, Iași 700171, România

Clinica Aesthetica
Dentist
4.1
49 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H2W+9G Iași, România
+40 332 730 371
clinicaaesthetica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Vlad Rusu
Vlad Rusu2 ani în urmă
o echipa deosebita, foarte calma si intelegatoare care vine mereu cu sfaturi in favoarea pacientului pentru a avea parte de rezultate excelente. Dr. Budacu Cristian,este un specialist devotat, foarte atent si respectuos cu pacientii. Recomand cu incredere!
Ciprian BC
Ciprian BC2 ani în urmă
Am avut o experienta neplăcută la acest cabinet! Angajații au o atitudine superioara fata de client, nu te respecta ca și client. Am vrut să-mi scot molarii de minte, am ajuns cu 5 minute înainte de ora programării, m-au lăsat sa aștept 30 minute pe hol, apoi m-au chemat înăuntru și m-au mai lăsat sa aștept 30 minute pe scaunul special, în timp ce medicul se ocupa de alt pacient. Dupa o ora a venit medicul și s-a uitat câteva secunde în gura mea apoi mi-a zis ca trebuie refăcuta programarea. Practic am plătit 100 de lei consultație doar ca să se uite 1 minut în gura mea.
Codrin GMT
Codrin GMT2 ani în urmă
Un cabinet stomatologic curat, busy, placut la prima impresie, însă la care atitudinea unor angajați lasă de dorit.
Probabil au suficienți clienți și consideră că n-are rost să se mai obosească cu noii veniți, cel puțin asta e impresia pe care mi-a lăsat-o doctorul care m-a consultat!
Camelia Camelia
Camelia Camelia4 ani în urmă
Am ajuns la Domnul Doctor Budacu pentru scoaterea unei masele de minte ce incepuse sa imi faca probleme . Nu am crezut ca cineva poate scoate o masea in cateva secunde , fara dureri si alte complicatii... am ramas fara cuvinte . Doar din 2 vizite de cateva minute mi-am dat seama ca Domnul Doctor are o pregatire si o experienta exceptionala si pentru acest lucru are tot respectul si aprecierea mea! Felicitari echipei si Domnului Doctor Vlad Dascalu care mi-a tratat dintisorii si plombat cu o mare atentie si devotare ! Cu siguranta aceasta este clinica la care am mers si o sa merg cu placere in continuare!
Cosmin Rumega
Cosmin Rumega4 ani în urmă
Recomand aceasta clinica cu incredere pentru orice problema cu dintii .
Personalul e foarte respectuos ,clinica mare , spatioasa si cu aparatura performanta si unde rar mai vezi asa ceva ,este foarte curat !
Recomand !
Bogdan Gaman
Bogdan Gaman4 ani în urmă
Am fost de curand in aceasta clinica. Personalul a fost foarte respectuos cu mine, locul este foarte curat, iar doctorul Budacu (chirurg omf), un om excelent, dedicat meseriei, de asemenea, profesionist! Am simtit sa ofer acest review, deoarece m-am simtit excelent cum foarte rar mai gasesti in tot Iașul asta...
Recomand cu toata increderea!
Sorin Oltean
Sorin Oltean4 ani în urmă
Clinică echipată cu tehnologie de ultima generație. Buni profesioniști, fără îndoială cei mai buni din Iași.
Elena Elena
Elena Elena6 ani în urmă
Asistentele alea parca au scarba de oameni care vin in cabinet:/
Locații recomandate