/Iasi/Dentist

Belgrom Artdentis

PiaČ›a Unirii, IaČ™i, România

Belgrom Artdentis
Dentist
3.4
10 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5H8H+97 Iași, România
+40 232 222 702
listafirme.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: 00–24
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Matei Grosu
Matei Grosu2 ani în urmă
Stelea Lorin nu poate fi numit ortodont. Am purtat aparat timp de 6 ani, plus inca 2 ani gutiera. Dintii mei au revenit la pozitia lor initiala (adica stramba) dupa scurt timp de la oprirea din folosirea gutierei. Pe langa faptul ca domnul Stelea nu stie (sau nu vrea) sa se comporte cu bun simt sau sa isi informeze pacientii despre procedurile pe care le face, acesta se foloseste de inselatorie pentru a trage cat mai mult de timp in vederea adunarii a cat mai multor plati nejustificate. EVITATI ACEST CABINET!!!!!
Dorina Elena
Dorina Elena2 ani în urmă
O echipa de medici profesioniști și dedicați, mereu am fost foarte mulțumită de calitatea serviciilor
Diana Elena
Diana Elena2 ani în urmă
Sunt pacienta dr. Stelea Lorin de multi ani, domnul dr. a dat dovada de profesionalism de fiecare data si am fost multumita de rezultate. Recomand cu incredere!
Sorina Mihaila
Sorina Mihaila2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere serviciile cabinetului! 100% profesionalism!
Elisabeta Bogos
Elisabeta Bogos2 ani în urmă
Stelea Lorin este un medic ortodont care, efectiv, nu știe ce ar trebui să facă un medic ortodont. Mi-am pus aparat dentar la el, am purtat aparatul dentar timp de 3 ani și 4 luni, dar când mi l-am pus, dumnealui mi-a spus că la cum am mușcătura nu e nevoie de mai mult de 13 activări, dar calculând am mers la activări de cel puțin 30 de ori. După 3 ani, pe 2 dinți de jos mi-a pus un material tare (arăta ca un fel de colț) care cică ar fi trebuit să îndrepte mușcătura, cred că era material din care se face o plombă, nu am de unde să știu ce era mai exact pentru că nu mi s-a explicat și nici nu știam ce face acolo pentru că nu mi-a spus absolut nimic (nu comunică absolut deloc cu pacienții), doar ce m-am ridicat de pe scaun și a observat că mă incomoda și abia atunci mi-a spus că a pus niște material ca să îndrepte mușcătura și după 3 activări mi-l dă jos, dar au trecut 4 activări și eu tot cu colțul acela eram. Mai târziu am aflat că mușcătura, în cele mai comune cazuri, se îndreaptă cu elastice pe care trebuie să le porți noaptea și cât se poate în timpul zilei. Lorin Stelea mi-a spus de la început că am mușcătura incorectă și trebuie să o îndrepte, dar se pare că nici nu știa cum să o îndrepte. E chiar incredibil să mergi 3 ani și 4 luni la un medic ortodont și să nu rezolve absolut nimic.
Georgiana Bogos
Georgiana Bogos2 ani în urmă
"Doctorul" Stelea Lorin nu merită titulatura de doctor. Am purtat aparat dentar timp de 5 ani și nici măcar nu era pus corect, a îndreptat ceva și a stricat altceva. Nu îl interesează pacienții, ci doar banii, nu se comportă deloc profesional și de cele mai multe ori nici nu vede unde este problema dacă nu îi atragi tu atenția. Pe scurt, nu știe ce face în calitate de ortodont.
Anamaria Iftime
Anamaria Iftime2 ani în urmă
Domnul doctor Stelea Lorin nu este bun de nimic, timp de 3 ani de zile nu a reușit sa îndrepte nici un dinte, a făcut mai mult rău decât bine. Nu face decât sa ia banii la oameni. Si nici măcar nu comunica cu pacientul, dacă intrebi ceva el nu vorbește și te trimite la asistenta.
Marius Livadaru
Marius Livadaru2 ani în urmă
Curat, civilizat, sigur.
Recomand.
Locații recomandate