/Gorj/Dentist

HEVADENT

Strada Victoriei 170, Târgu Jiu 210234, România

HEVADENT
Dentist
4.4
63 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
27H9+JH Târgu Jiu, România
+40 374 003 220
hevadent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nicoleta Coconetu
Nicoleta Coconetu2 ani în urmă
Recomand cu incredere !!! Medici competenti si servicii de cea mai inalta calitate !!
Popescu Adrian
Popescu Adrian2 ani în urmă
Norme de igiena foarte ridicate, personalul amabil si profesionist. Dau 4 stele pentru faptul ca am stat 45 minute peste ora programarii.
Diana Barbu
Diana Barbu2 ani în urmă
+ Curatenie si igiena la superlativ. Profesionisti - am trecut pe la parodontolog, endodont, chirurg si toti au fost niste medici exemplari indiferent de varsta si experienta. Imi place faptul ca mi se explica procedura si problemele pe care le am ori de cate ori am intrebari. Doamnele de la receptie sunt simpatice si mi se pare un gest candid din partea lor sa imi spuna pe nume cand ridica receptorul.

- Jos la radiologie, domnisoara trebuie sa mai lucreze cu nervii si rabdarea si sa inteleaga ca nu e comod pentru nimeni sa stea cu o placuta metalica in gura.
Ana maria Manole
Ana maria Manole2 ani în urmă
Niște profesioniști! Mi am făcut zilele trecute un implant și am avut lângă mine o echipa de nota 10 ! Felicitări oameni frumoși!
Mihai K.
Mihai K.2 ani în urmă
As fi vrut sa dau un feedback mai bun, dar din pacate din neputinta sau cel mai bine spun din lipsa mijloacelor necesare, o interventie care trebuia sa fie usoara, scoaterea unei lucrari anterioare - s-a transformat intr-o interventie de cel putin o ora jumate timp in care doctorii stomatologi au incercat sa prinda un surub cu un cleste al carui varf era rupt, reusind sa imi rupa surubul in 3 bucati si fiind necesara interventie la microscop pentru scoaterea surubului rupt. Le multumesc pentru efortul depus, dar pe viitor va recomand sa va luati mijloacele necesare pentru interventii si mai mult sa stiti ca un surub se desface invers mersului acelor de ceasornic, nu sa aveti nevoie de o sticla ca sa vedeti in ce sens se desurubeaza.
Dana Foca
Dana Foca2 ani în urmă
Bună seara!
Am apelat la serviciile clinicii dumnevoastră prin prisma faptului că soțul meu a fost deasemenea pacientul dumneavoastră și a avut o experiență reușită.Din păcate pentru mine experiența este neplăcută.Am avut nevoie de o lucrare ale cărei legături au fost făcute pe dinții mei nu pe implanturi.În ziua în care mi s-a montat lucrarea (aprox.ora11,30)după câteva ore (aprox.ora14,30) am sesizat că aceasta se mișcă.Am sunat la Recepție pentru a cere informații despre acest fapt, iar doamna de la Recepție mi-a zis că e normal.Am rugat-o să o întrebe pe doamna doctor Ilinca (dumneaei s-a ocupat de mine),mi-a zis că aceasta este ocupată și nu o poate deranja și să trec a doua zi pe la clinică.Am întrebat soțul,cumnatul, prietenele mele(cei care aveau lucrări dentare)dacă la ei s-au mișcat lucrările. La niciunul,din contră toți au zis că la ei au fost nemișcate chiar după montare.A doua zi m-a văzut doamna doctor Ilinca și mi-a zis că lucrarea se mișcă din cauză că dinții de legătură sunt mobili din cauza parodontozei pe care o am și că "am mers pe repede înainte ".Sunt venită din străinătate, doamna doctor mi-a recomandat să îmi iau timp,m-am conformat și am amânat plecarea cu o săptămână jumătate,dar se pare că nu se mai poate repara nimic și timp aveam destul.
INTREBAREA mea este:
Dacă dinții erau mobili, nu trebuia să îi vadă doamna doctor când s-a apucat să-i polizeze și să mă avertizeze asupra acestui risc(asta înainte să îmi pună lucrarea)?Sau dacă erau instabili(ceea ce nu este adevărat)să îmi spună că nu pot susține lucrarea și că nu îmi recomandă să o fac?Datorită finalului nereușit mă simt ca și cum nu am plătit pentru serviciile prestate și am primit ceva gratis și de proastă calitate.
Victor draghici
Victor draghici5 ani în urmă
Personal draguț,servicii de buna calitate dar timpul de așteptare lasă de dorit,am fost reprogramat de doua ori apoi am asteptat o ora ,jalnic.
Dragos-Alin Luben
Dragos-Alin Luben2 ani în urmă
Am apelat la serviciile Hevadent pentru o radiografie panoramica si totul a decurs foarte usor si rapid. Servicii la cel mai inalt nivel la preturi decente.
Locații recomandate