/Constanta/Dentist

CMI Vladareanu Ionelia - Medic Medicina Dentara

Strada Constantin Brătescu 38, Constanța 900178, România

CMI Vladareanu Ionelia - Medic Medicina Dentara
Dentist
4.7
12 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5JHV+7J Constanța, România
+40 770 699 188
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–16
Sâmbătă: 9–15
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tudor Dragos Constandache
Tudor Dragos Constandache2 ani în urmă
Ellena P
Ellena P2 ani în urmă
O experienta execrabila.. Este un cabinet pt cei fara pretentii si carora vor sa le fie distrusa dantura..Ca sfat :pt cei care doriti ca dantura sa va fie tratata si nu distrusa indreptati-va catre alt cabinet..Eu am fost pt o procedura imfima care tinea de estetica si.... acum am de tras.. Si... in urma detartrajului dintii imi sunt asprii si nu, netezi cum ar trebui.. Nu doresc sa denigrez dar, cand ma aflam in cabinet un alt pacient care i s a pus 1,2 dinti repeta in continuu ca nu se simte bine, nu calca cum tre pe dinti.. Bineinteles ca vinovat a fost gasit tot beneficiarul lucrarii, acesta avea el muscatura stramba" :)).. A stat acel om minute in sir pana sa iasa din cabinet in fata usii si numai asa repera.. Pana la urma l au convins ca el este vinovat :)))) Ca in mai toate cazurile... de lucrarile lor proaste este vinovat tot pacientul :)))
Angela Ioan
Angela Ioan2 ani în urmă
Dacă vreți să plecați râzând după o extracție atunci apelați cu toată încrederea la DNA Dr Vladareanu. O experiență de neuitat! Mulțumesc mult și mii de pupici!
Daniela Vlaescu
Daniela Vlaescu2 ani în urmă
Profesionalism si dăruire.
Recomand
Marian Ciobanu
Marian Ciobanu2 ani în urmă
Foarte multumit de serviciile oferite de doamna Vladareanu.Un medic devotat,profesionist.Chiar daca ai frica de dentist dna doctora te face sa uiti imediat:))..Recomand
Loredana Diaconu
Loredana Diaconu2 ani în urmă
Recomand cu mare drag! Un medic extraordinar, servicii de calitate, tine cont de nevoile pacienților. The best of the best!
Gabriela Vasiloaia
Gabriela Vasiloaia2 ani în urmă
Recomand cu incredere!
Ana Maria Gheorghiu
Ana Maria Gheorghiu2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa pot descrie aceasta experienta placuta. Recomand cu toata inima. Tot personal este atent la toate nevoile pacientului. Doamna doctor Vladareanu un medic de nota 10+ , iti asculta nevoile apoi incearca impreuna cu pacientul sa gaseasca solutia cea mai buna … aparatura performanta,servicii de inalta calitate …Sunt foarte multumita , recomand si ma bucur ca am avut norocul sa intalnesc acest medic minunat care mi a readus zâmbetul pe buze .
Locații recomandate