/Cluj/Dentist

Verdant Isle Dental Clinic

Strada Partizanilor 100, Cluj-Napoca 400000, România

Verdant Isle Dental Clinic
Dentist
4.6
9 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QHP7+VM Cluj-Napoca, România
+40 722 323 227
verdantisle.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Edith Vulturar
Edith Vulturar2 ani în urmă
Sunt pacienta d-lui Dr. Ivo Zerbes de peste 20 de ani. Intotdeauna am beneficiat de ingrijire impecabila oferita cu profesionalism si respect. Fie ca a fost vorba de tratament de canal, extractie sau de implanturi am avut incredere ca fiecare situatie va beneficia de atentia focalizata a unui specialist care rezolva si are curajul sa abordeze interventii care se pot derula diferit de asteptarile initiale.
Recomand cu caldura celor care cauta astfel de ingrijire!
Stefania Floria
Stefania Floria2 ani în urmă
O echipa de profesionisti alaturi de care m-am simtit de fiecare data pe maini bune. Verdant Isle nu este un loc in care te simti “ca la dentist”, datorita spatiului, dar mai ales datorita timpului pe care echipa il acorda fiecarui pacient. Atentia lor la detalii si la calitatea serviciilor se simte pe tot parcursul experientei, inca de la intrarea in cabinet. Recomand cu mare caldura.
Mel Sa
Mel Sa2 ani în urmă
Full trust for this clinic. Best dental clinic in Cluj, from all points of views! Great doctors, excellent treatments and hygiene ! Very warm and welcoming clinic and employees. I have been in this clinic many times and left it each time with a beautiful smile both inside and outside ! The doctors and manager are very professional and take time to inform you thoroughly of everything. They strive for excellence for their patients dental health. Love Dr Zerbes, his wife and manager Bita Zerbes and Dr Arvin Khalighy !

Cea mai buna clinica dentara din Cluj, puteti sa mergeti cu 100% incredere, nu veti regreta. Faceti cea mai buna alegere sa fiti tratati acolo. Igiena impecabila si personal si doctori caldurosi, care vizeaza excelenta pentru sanatatea dentara a tuturor pacientii. Iubesc mult Dl Dr Ivo Zerbes, Sotia si manager Dna Bita Zerbes si Dl Dr Arvin Khalighy !
Marieta Tripon
Marieta Tripon2 ani în urmă
Ivo este un dentist grozav care va ofera sfaturi sincere si care are un cabinet, si un coletiv minunat!
Vin la Verdant Isle Dental Clinic, de peste 15 ani si il recomand cu caldura.
Va doresc mult, mult succes in munca dumneavoastra!
Multumesc frumos!
Laura Roshanian
Laura Roshanian2 ani în urmă
Servicii extraordinare, echipa minunata! Periodic ne deplasam din Bucuresti pana la ei datorita profesionalismului si calitatii exceptionale a lucrarilor dentare, implanturi in special.
Babak dariush
Babak dariush2 ani în urmă
Am fost la aceasta clinica de mai multe ori si intotdeauna am fost tratat cu caldura si profesionalism. Materiale folosite la nivel inalt. Recomand oricui.
Stefan Harsan Farr (Stefan H. Farr)
Stefan Harsan Farr (Stefan H. Farr)2 ani în urmă
(Tradus de Google) Servicii profesionale și o etică excelentă a muncii. Un loc în care nu există compromisuri în ceea ce privește calitatea materialelor, echipamentelor sau igienei. Merg acolo cu familia mea în ultimii zece ani și întotdeauna am găsit sfaturi bune, dăruire și deschidere chiar și în situații dificile. Il recomand pe deplin!

(Original)
Professional service and great work ethics. A place where there is no compromise in the quality of materials, equipment or hygiene. I’ve been going there with my family for the past ten years and we’ve always found good advice, dedication, and openness even in difficult situations. I fully recommend it!
Gabriel Augustini
Gabriel Augustini2 ani în urmă
(Tradus de Google) Este locul in care merg cu placere de fiecare data pentru ca imi da senzatia de caldura, dar in acelasi timp de profesionalism. Recomand cu incredere!

(Original)
It is the place where I go with pleasure every time because it gives me the feeling of warmth, but at the same time professionalism. I totally recommend!
Locații recomandate