/Cluj/Dentist

Family Dental Care Clinic

Strada Constantin Brâncuși nr 176, Cluj-Napoca 400462, România

Family Dental Care Clinic
Dentist
4.9
33 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJ58+M6 Cluj-Napoca, România
+40 770 832 313
familydentalcareclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Leon Lototchi
Leon Lototchi2 ani în urmă
Da, personalul e amabil, dar lipseste o transparenta a preturilor finale pe care le platesti. M-am trezit ca am platit dublu pentru mai multe lucrari, fara sa mi se spuna dinainte (ceea ce ar fi fost mai ok, poate).

Acum, la nici 6 luni de la vizitele mele aici, simt ca si cum nu mi s-ar fi lucrat deloc, am aceleasi probleme pe care le aveam cand am intrat in cabinet aici cu speranta sa mi le rezolv. Per total sunt dezamagit si nu mai revin aici
Duma Mihaela
Duma Mihaela2 ani în urmă
Recomand Family Dental Care tuturor celor interesati de aspecte precum: act medical de inalta calitate, caracterizat de autoexigenta, abordare multidisciplinara - afectiunile pacientilor fiind abordate de un colectiv medical cu diferite specializari, dotari de ultima generatie, intensa si evidenta preocupare pentru beneficiul medical si estetic pe termen lung al pacientului, in concluzie mai mult decit ai astepta de la tratarea unor probleme stomatologice punctuale ! Sunt uimita de grija pentru pacienti! Am beneficiat momentan de implanturi dentare si nu pot sa cred cat de usoara a fost trecerea prin interventie si recuperare <3. Multumesc Dr. Nichimis Radu, medic specialist chirurgie buco-maxilo-faciala si intregii echipe. pune la dispozitie si un plan financiar de plata in rate.Sistemul de carduri de cumpărături Star BT în rate fără dobandâ;
💳 colaborare și cu TBI pentru credite de nevoie personale, plus o serie de avantaje la plata integrală sau cu cardul.
John John
John John2 ani în urmă
Family Dental care clinic este o clinica pe care o recomand cu toata increderea. Ofera servicii de foarte buna calitate si sunt foarte atenti la detalii incepand cu timpul alocat fiecarei sedinte, fie ca a fost vorba de discutarea planului sau sedinte de tratament, dar nu in ultimul rand cu solutiile propuse care au fost orientate spre confortul pacientului si minim invazive. Am apreciat in mod deosebit atitudinea prietenoasa si profesionista a personalului. Multumesc Family Dental Care Clinic.
Radu Frandes
Radu Frandes2 ani în urmă
Buna ziua,
Cu placere m-am întors la Dr. Faik de la aceasta clinică pentru o intervenție stomatologica. Recomand cu încredere acesta clinică pentru profesionalism și servicii de înaltă calitate.
Mulțumesc Family Dental Care Clinic!
Mulțumesc Dr. Faik.
Ovi Palut
Ovi Palut2 ani în urmă
O clinica de stomatologie pentru realizarea de operații maxilo-faciale, tratamente, extracții și implanturi dentare.
O clinica dotată cu aparatură ultramodernă cu posibilitatea de a face și radiografii dentare.
Romeo Covaci
Romeo Covaci2 ani în urmă
Doctori foarte prietenoși, m-au ajutat sa depasesc frica de dentist si intr adevar este o alta experienta fata de cea traditionala.
Moldovan Ioana
Moldovan Ioana2 ani în urmă
Serviciile sunt de 10 stelute 🙂 Va recomand cu incredere Family Dental Care Clinic !!Sunt rapizi, eficienti iar rezultatul este wow!
Bogdan b
Bogdan b2 ani în urmă
Recomand! Clinica cu dotari ultra moderne si medici foarte buni!
Locații recomandate