/Cluj/Dentist

ProliDent Clinic

Strada Memorandumului 8, Cluj-Napoca 400114, România

ProliDent Clinic
Dentist
4.7
50 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QHCP+4W Cluj-Napoca, România
+40 264 542 446
prolident.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–19
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
vamos eleonora254 zile în urmă
Un mediu plăcut în care ești primit cu mare interes asupra nevoilor tale, atenție deosebită la detalii, informații suplimentare despre intervenție.
Un plus îl reprezintă și dotarea cabinetului cu aparatură de ultimă generație, iar tehnicile folosite s-au ridicat deasupra așteptărilor mele.
Iris Enghis
Iris Enghis2 ani în urmă
La cabinetul Prolident am platit 1700 de lei, lucrare parodontala care a tinut 2 luni. Cel mai rau este faptul ca Dl. Paul Prodan nu a mai vrut sa ma primeasca ca sa repare isprava. Pentru a nu depune plangere la comitetul de medici stomatologi, 400 lei mi se vor restitui din suma, contravaloarea a doua obturaii care au cazut. Bani pe care nici acum nu i-am vazut si telefoane date la cabinet continuu, pentru a solutiona problema deja de 3 luni de zile.
Ioana Fratila
Ioana Fratila4 ani în urmă
La prima impresie, m-am bucurat de toate explicațiile doamnei doctor, care părea foarte experimentată și profesională. Am venit de câteva ori pentru mai multe lucrări. La un dinte mi s-au făcut două lucrări, care amândouă au... "căzut". Prima dată am revenit si mi s-a lucrat un alt dinte în contravaloarea primei lucrări. Iar a doua oară nu am mai revenit la clinică si nici nu mai am de gând să revin.
Mai mult, doamna doctor, ultima dată, a uitat efectiv să-și schimbe mănușile după ce îi lucrase în gură unui alt pacient si avea pe ele niste urme. Și-a dat seama de acest lucru în timp ce deja îmi lucra mie și, fără să spună ceva, i-a făcut semn asistentei și ia adus o altă pereche de mănuși. Nu mi s-a spus nimic despre asta, deși am urmărit toată scena, curioasă să mă conving de sinceritatea lor - și m-am convins.
Alex Lungu
Alex Lungu4 ani în urmă
Jaf la drumul mare! La prima vedere totul a fost ok, am mers cu o durere puternica de masea, dar in loc sa se ocupe de ea prima data, mi s a facut un detartraj totalmente inutil (in afara de faptul ca a atarnat la nota de plata). Experienta a fost una ok, cu nimic speciala, in afara de pret, care a fost de 2-3 ori mai mare fata de pretul oricarei alte clinici de genul. Punand peste asta si faptul ca dupa 3 saptamani de la terminarea lucrarii, aceasta a inceput sa doara la cald/rece, nu ma.pot declara deloc multumit.
Oricum, o clinica de evitat, doar daca nu vreti sa fiti scuturati bine de bani!
Claudia Lazar
Claudia Lazar5 ani în urmă
Cea mai tare clinica!
Emanuel Lazar
Emanuel Lazar5 ani în urmă
Aceasta clinică îmbină perfect experiența cu inovația.
Bianca B.
Bianca B.2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare încredere serviciile domnului doctor Ovidiu Sabău. Lucrează excelent, are răbdare și răspunde la orice întrebare sau curiozitate, este atent la nevoile pacientului si are grijă întotdeauna să îl facă pe acesta să se simtă cât mai confortabil.

De asemenea, recomand și serviciile domnului doctor Minodor Bobirca care este un om foarte fain și un doctor excelent.
Matei Mihai
Matei Mihai2 ani în urmă
Servicii de inalta calitate intr-o locatie centrala, moderna si curata.

Experienta doctorilor si calitatea produselor folosite au ‘ invins’ frica mea de a merge la dentist .
Raoul Dolean
Raoul Dolean2 ani în urmă
Oameni deosebiti si devotati ! Recomand!
Locații recomandate