/Cluj/Dentist

Centrul Medical Jamgossian

Strada Primăverii, Cluj-Napoca 400540, România

Centrul Medical Jamgossian
Dentist
4.1
22 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
QH44+49 Cluj-Napoca, România
+40 378 119 906
centrulmedical.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–21
Vineri: 8–16
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Rodica C.212 zile în urmă
Dedicarea, grija pentru pacient cat si calitatea serviciilor sunt remarcabile!!
Medici minunați, amabili, cu mare dăruire, răbdare, și pricepere.

Inca de la intrarea în clinică până la finalizarea tratamentului, simți că ești pe cele mai bune mâini.

Pe parcursul întregului tratament, toți medicii din cadrul clinicii la care am fost ( ptr . detractraj, extracții, implant) au fost atenti și cu multa răbdare mi-au explicat fiecare etapă a procedurii, astfel încât să înțeleg întotdeauna ce se întâmplă.

Am simțit că sănătatea mea este prioritatea lor.

Recomand cu încredere.
Dani.Dor Dor
Dani.Dor Dor2 ani în urmă
Dupa o aproape o viata-si nu exagerez-chinuita prin cabinete vechi de provincie, caci de acolo ma trag, si cu o mostenire genetica in materie de dinti dintre cele mai nefericite, cu primul diagnostic de parodontita pe la vreo 12 ani, inspaimintata la propriu de tot ce inseamna dentist-avind in vedere ca pe vremea ceausista nu se lucra cu anestezie ci "pe viu", ei bine, la toate astea adaugati o experienta mai mult decit neplacuta si regretabila avuta la o clinica in strainatate si veti avea o "imagine" a celei care eram acum 4 ani cind am intrat prima data in aceasta clinica. Speriata, anxioasa si fara nici un dinte sus(clinica din strainatate mi-a promis proteza provizorie pe care dupa 4 luni de masuri si vizite inutile mi-a facut-o total imposibil de purtat pentru ca era pentru o cu totul anatomie a gurii, in nici un caz pentru mine)Deci am ajuns aici. Nici macar o secunda nu mi-am putut imagina oiameni mai calzi si mai atenti la "povestea" mea ca d-na dr Ioana si dl dr Florin Paunescu pe care l-am supranumit ,de altfel, "magicianul", caci pentru mine a facut minuni! Operatia a durat 3 ore,mi s-au pus 6 implanturi si totul s-a petrecut intr-o atmosfera atit de relaxata, d-na asistenta f amabila ,ma intreba tot timpul daca sint ok, am facut glume cu dl dr care a stiut sa ma faca sa ma relaxez si sa uit de toate fricile si, credeti-ma, ca am uitat. In concluzie, au trecut 4 ani, implanturile sint ok, lucrarea la fel si ma pregatesc sa incep partea de jos cu toata increderea. Si pe aceasta cale tin sa multumesc din suflet, intregii echipe si continui sa va recomand cu toata increderea. Pe curind!
Bianca Jucan
Bianca Jucan4 ani în urmă
Buna, am sunat sa imi fac o programare la ei pentru ca sa imi rezolve o carie la un molar inferior. D-na de acolo a zis ca trebuie consultatie la totii dintii si ma costa 170 de lei si dupa sa imi faca si obturatia. I-am explicat politicos ca nu doresc nici o consultatie sau status dentar la totii dintii, vreau doar sa imi rezolve caria. Mi s-a spus ca ma costa 700 RON pt obturatie.
Mrs Infinity
Mrs Infinity4 ani în urmă
Deci dupa ce am fost la cea mai laudata clinica din Cluj si am fost EXTREM de dezamagita si cu problema nerezolvata,am dat peste clinica asta .
Impecabil.
Preturile sunt cum trebuie,nu te programeaza la sute de controale inutile.Eu am fost la control si in aceeasi zi mi s-a facut si operatia.
Domnul doctor FLORIN PAUNESCU ,este de departe cel mai bun medic Peste care eu am dat .Omenos si plin de viata,amuzant(ceea ce e atat de ajutor cand esti cu morcovul in fund de teama) .
Dumnealui si doamna asistenta au facut treaba grozava,iar eu nu sunt unul dintre cei mai curajosi pacienti .Din contra.
Deci recomand 100%.
Vasile Napradean
Vasile Napradean4 ani în urmă
D-na dr. Ioana este cea care mi-a facut niste plombe in anul 2004 , care si in 2020 tin si nici nu se observa la dintii din fata,super bine lucreaza si cand era in concediu si nu am avut rabdare m-am dus la alt cabinet,ca exact dupa 1 an sa ma ma intorc la dansa sa repare ce a stricat altul. Eu clar nu mai merg in alta parte si astept la dansa.
Andrea Sarkozi
Andrea Sarkozi4 ani în urmă
Foarte scump fata de alte centre / cabinete de stomatologie, nu recomand
Imola Nemes
Imola Nemes4 ani în urmă
(Tradus de Google) Este un loc absolut fabulos cu oameni fabuloși! De fiecare dată când revin aici, sunt întâmpinat într-un mod cel mai memorabil! Serviciul dvs. pentru clienți este remarcabil! Va multumesc din nou pentru munca grea!

(Original)
It is an absolutely fab place with fab people! Every time I come back here, I’m welcomed in a most memorable way! Your customer service is outstanding! Thank you again for your hard work!
Tiny Tots Bebe
Tiny Tots Bebe6 ani în urmă
Dotări de top.
Ela E
Ela E2 ani în urmă
Servicii de proasta calitate si nepotrivite. Am avut de reparat o masea - adult fiind - si doamna doctor Jamgossian a lucrat cu glassionomer. Nici 15 minute nu a durat toata operatiunea: anestezie, curatat plomba veche, pus plomba noua si luat "la revedere". A laudat materialul ca fiind ceva de ultima generatie (not) si am zis ca o fi bine. Partea nasoala este ca am dat ~ 500 lei pentru o obturatie pe care trebuie sa o inlocuiesc. Desigur, voi merge in alta parte. Am probleme cu plomba - este crapata. Am cerut detalii de la mai multi specialisti: acest material se foloseste la plombele copiilor, ca nu rezista mult.
...sa nu mai zic ca anestezia a fost facuta mega-rapid, toata injectia dintr-un foc. Doamna doctor lucreaza la super-viteze si lucreaza rau. 15 min toata procedura!! Nu as fi avut nimic de reprosat daca ma si tinea plomba
Locații recomandate