/Calarasi/Dentist

Smile by Dr. Oana Gabriela Trandafir

Strada Bărăganului nr.13, Călărași 910146, România

Smile by Dr. Oana Gabriela Trandafir
Dentist
5
22 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6849+C5 Călărași, România
+40 721 878 526
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 12–19
Marți: 12–19
Mirecuri: 12–19
Joi: 12–19
Vineri: 12–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alexandru-Dumitru Ghita
Alexandru-Dumitru Ghita2 ani în urmă
O Doamna doctor foarte buna , care știe sa își facă treaba foarte bine, răbdătoare , calma vorbește foarte frumos eu astăzi am fost și a fost totul ok voi reveni cu mare drag.dacă aveți probleme dentare recomand cu mare drag.
Simion Adrian
Simion Adrian2 ani în urmă
Recomand cu încredere cabinetul dnei dr. Oana Gabriela Trandafir! Profesionalism, calitate și o atmosferă foarte plăcută, cu ajutorul d-ei dispare frica de stomatolog!
Zainea Mioara
Zainea Mioara2 ani în urmă
Doctor stomatologic ft bun am venit cu dantura praf iar acum sint fericita de lucrare recomand cu toata increderea cu un cabinet curat sterilizat cu totul la vedere multe multumiri doamnei doctor
Vasilica Popescu
Vasilica Popescu2 ani în urmă
Pe d-na dr. Oana Trandafir o cunoșteam de când mi-a fost elevă în gimnaziu. Era o elevă ambițioasă și perseverentă. Astăzi, ea este un doctor extraordinar. Un cabinet atractiv, unde îți dispare orice teamă de stomatolog, o echipă de colaboratori profesioniști, respectarea măsurilor de igienizare, toate concură, alături de munca deosebit de atentă a d-nei dr. Oana Trandafir, la reușita intervențiilor și rezolvarea problemelor pe care pacienții vin să și le rezolve. Pentru toate acestea o recomand cu încredere și admirație. Este un doctor excepțional, care își face meseria cu multă pasiune și este foarte atentă cu pacienții săi. De aceea, nota mea pentru dr. Oana Trandafir este 10!
Carmen Rostoschi
Carmen Rostoschi2 ani în urmă
Minunată doamna doctor. A învins teama de stomatolog fetiței mele de 4 ani,chiar merge cu plăcere. Promptitudine și profesionalism. Recomand cu încredere! Un om deosebit!
SORANA MARIA UNGUREANU
SORANA MARIA UNGUREANU2 ani în urmă
Doamna Doctor este cea mai buna. Eu va recomand sa mergeți la ea😘👍🦷❤️
Cosmin Magadas
Cosmin Magadas2 ani în urmă
Recomand cu cea mai mare incredere ! Profesionalism, dedicare și o atmosferă plăcută unde dispare teama de stomatolog.
Bratianu eugen
Bratianu eugen2 ani în urmă
Am ales Smile by Dr. Oana Gabriela Trandafir in momentul in care am realizat ca dantura nu se lasă pe mâna oricui. Am apreciat cel mai mult grija si profesionalismul domnișoarei doctor. Am avut senzatia aceea ca se poate si la noi ca în celelalte state. Recomand cu cea mai mare căldură !
Locații recomandate