/Buzau/Dentist

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ BUZĂU

Strada General Grigore Baștan nr. 3, Buzău 120130, România

DIRECŢIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ BUZĂU
Dentist
2.2
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
5Q2X+68 Buzău, România
+40 238 725 690
dspbz.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–16
Marți: 7–16
Mirecuri: 7–16
Joi: 7–16
Vineri: 7–13
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioana Leau
Ioana Leau2 ani în urmă
SUNI DEGEABA! Ei sunt ocupați constant, domnule! Nu am întâlnit așa ceva niciodată. Avem 2 numere de telefon pe care le putem folosi în cazul în care sunt ocupate celelalte sau programul este ÎNCHIS, daaar ce să vezi: NICI LA ACELEA NU RASPUNDE NIMENI!
Vai de noi..
Marian trufanda
Marian trufanda2 ani în urmă
Am fost tinut in carantina ca foiint persoana cu contact direct eu cat si sotia nu nu ne-a dat deciziia de carantinare deci 2 saptamani ne justificati la locu de munca nu primim nimic ei stau cu dansa in sus pe scaune moi si traesc din impozitele noastre, daca as fi esit din casa ar fi fost in stare sa imi dea amena. Le doresc acum de sarbatori la toti don dsp buzau ceva ce nu pot scrie public
Nicu C
Nicu C2 ani în urmă
E necesar un nr mai mare de centre de vaccinare. Dar nu in conditii improprii ca la muzeul judetean. In sali unde s-au folosit la greu substante chimice .
Ne protejam sau ne inbolnavim???
Doamna directoare doarme???
Georgiana Tudorache
Georgiana Tudorache2 ani în urmă
În cazul în care vrei sa suni în primul rand nu răspunde nimeni" sunt ocupați", iar după răspund doua secunde și închid. Fac asta în nenumărate ori! Oare este normal asa ceva? Nesimțire!!
Mystery Man
Mystery Man2 ani în urmă
Cele mai proaste servicii, nu sunt oameni competenti care sa te ajute. Poti sa astepti cu orele sa iti raspunda cineva, ba chiar cand mi-a raspuns cineva mi-a inchis fara sa-mi zica ceva.
Viorel Bod
Viorel Bod3 ani în urmă
Angajările par că s-au făcut prin tragere la sorți sau pentru diverse favoruri. Se plimbă hârtii ca la balamuc iar incompetenta iese la înaintare. Masca este opțională în instituție.
Nicole
Nicole2 ani în urmă
Daca ajungi sa ai nevoie de ceva de aici, trebuie sa ai nervi de otel! Dupa 14 zile carantina, trebuie sa ridici PERSONAL o adeverinta, pe care o primesti cand are chef bugetarul sa o scrie!!!! Nu conteaza ca nu poti justifica absenta de la serviciu,nu conteaza ca iti iei 2 zile concediu sa te milogesti la usa lor pentru dreptul tau!!
Gabriel P
Gabriel P2 ani în urmă
Ridica receptorul si inchid dupa 2 secunde. Bataie TOTALA de joc, fratilor! Astia te lasa sa mori fara nicio jena. Apucati-va de agricultura sau orice altceva unde nu aveti de-a face cu oameni.
Locații recomandate