/Bucuresti/Dentist

DentalMed Clinica Stomatologica - Excelenta in Implant Dentar

Calea 13 Septembrie 102, București 050727, România

DentalMed Clinica Stomatologica - Excelenta in Implant Dentar
Dentist
4.8
757 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C3GG+25 București, România
+40 372 330 300
dental-med.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ana M
Ana M2 ani în urmă
Pana in prezent, am efectuat cateva tratamente la aceasta clinica, la Dl. Dr. Velisarato si Dna. Dr. Șuță. Am apreciat foarte mult atat profesionalismul dumnealor, cat si intelegerea fata de pacient (10*). Am apreciat, de asemenea, profesionalismul si disponibilitatea Dnei. Roxana Sirbu.
Voi reveni cu siguranta.
Va multumesc frumos!
Luminita Gherasim
Luminita Gherasim2 ani în urmă
Buna ziua!Ma numesc Luminita Gherasim si tocmai am plecat din clinica dumneavoastra.Am avut de reconstruit un molar,operatiune executata de domnul doctor Burducea.Sunt extrem de incantata de felul in care domnul doctor mi-a realizat lucrarea,cu pricepere si rabdare deosebita.Am ramas foarte placut impresionata si de intelgenta emotionala de care a dat dovada,medicul comunicand la orice pas cu pacientul si explicandu-i toti pasii facuti pe perioada tratamentului.
Claudia Jakob
Claudia Jakob2 ani în urmă
Daca cei peste 17 ani de cand familia mea este tratata de aceasta echipa de oameni speciali nu inseamna foarte mult atunci pot sa va spun ca DentalMed este printre putinele locuri unde ma simt in siguranta si unde rezultatele actului medical sunt ireprosabile! Va multumesc pentru tot!
Elena Seimeanu
Elena Seimeanu2 ani în urmă
Azi, Antonia in vârstă de 8 ani a avut prima întâlnire cu doamnele doctor. A fost încântată și a descris experiență că fiind plăcută. Că mama, am apreciat comportentul și răbdarea. Vom continua tratamentul aici cu încredere.
Mulțumim tuturor!
Diana Capraru
Diana Capraru2 ani în urmă
Toate cuvintele de lauda si toata stima si respectul, se vor indrepta catre domnul Calin Sava. Am ajuns cu cel mic la dansul printr o minune, intr un moment in care eram efectiv disperati din cauza experientelor neplacute si lipsite de profesionalism in alte clinici…
Cu un copil care devenise necooperant si traumatizat si cu cateva probleme majore provocate printr un tratament necorespunzator.
Domnul Sava a fost ca o gura de aer, pe langa faptul ca a avut o chimie imediata cu copilul si i a castigat increderea din primele secunde, dansul a reusit sa corecteze si sa trateze toate problemele micutului. Cel mic merge cu drag la programari si cu o dispozitie extraordinara. Pentru mine ca si parinte a fost o terapie pentru suflet.
Din tot sufletul, multumim!
Olivia Nicula
Olivia Nicula2 ani în urmă
Pentru mine e important ca aveti toate serviciile integrate și nu e nevoie sa fac drumuri in plus pentru investigații suplimentare. Apreciez deschiderea dumneavoastră către cele mai noi soluții de tratament și transparenta cu care oferiți informațiile încă de la început, astfel încât sa avem o imagine a stării de sănătate a dinților noștri și a planului de tratament propus.
Mult succes!
Silvana Gavrilescu
Silvana Gavrilescu2 ani în urmă
Grija fata de pacienți, empatia și buna pregătire a întregului colectiv fac din Dentalmed o clinică unde, cu siguranță, pacienții revin cu plăcere. Mulțumiri domnului doctor Kiru Alexandru pentru timpul acordat tatălui meu! 🙂
Irina Petrache
Irina Petrache2 ani în urmă
Am interectionat cu doctorul Mirel Toma pe care il recomandam din punct de vedere profesionalism si atitudine. In cadrul clinicii ne-am simtit in siguranta deoarece sunt luate extra masuri de protectie. Personalul eficient si amabil.
Locații recomandate