/Bucuresti/Dentist

Cabinet stomatologic sector 4 IndepenDental

Bucuresti, str Husi Nr 1, interfon 04, București 041483, România

Cabinet stomatologic sector 4 IndepenDental
Dentist
4.9
72 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
94W8+29 București, România
+40 785 560 587
independental.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: 10–18
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Lia Liana
Lia Liana2 ani în urmă
O surpriză tare plăcută acest cabinet din cartier! Am avut o urgență și multe cabinete fiind deja în minivacanta sărbătorilor de iarnă, au închis. Am ajuns aici din întâmplare, unde am fost primită cu empatie, amabilitate si profesionalism, am rezolvat urgența.
Cabinetul este foarte curat recomand!
Mulțumesc!
Lia rin
Lia rin2 ani în urmă
O echipa de profesionisti, foarte multumita de serviciile prestate, recomand pe Dr. Mihai Munteanu, care alaturi de restul echipei acorda o atentie deosebita pacientilor
Octavia Smochina
Octavia Smochina2 ani în urmă
Recomand, servicii de calitate, respect pentru pacient, Doctorul Munteanu Mihai, desavarsit profesionist.
Liliana
Liliana2 ani în urmă
Recomand cabinetul si in special pe domnisoara doctor Camelia Padurariu care m-a ajutat sa scap de frica de stomatolog si care a avut rabdare cu mine.
Alinuta Claudita
Alinuta Claudita2 ani în urmă
În aceasta locație cabinetul este unul foarte curat,personalul bine pregătit și amabil,mereu când am plecat de la acest cabinet am plecat cu zâmbetul pe buze și domnul doctor Mircea chiar este un medic deosebit care explica ceea ce urmează sa facă, lucrează foarte bine și chiar fără durere după anestezie în cazul meu și sunt foarte mulțumită de absolut toate intervențiile făcute în acest cabinet,recomand cu toată încrederea 🥰
Bianca Vaduva
Bianca Vaduva2 ani în urmă
Felicitări pentru profesionalism, promptitudine, zâmbete și calitatea serviciilor. Mulțumesc doamnei dr Ana- Maria Spiridon pentru răbdarea acordată, atentă la detalii, explică pas cu pas pe înțelesul tuturor! Mulțumită de rezultat!
Abdel Shanabli
Abdel Shanabli2 ani în urmă
Spun cu siguranța ca sunt o echipa de profesioniști care își cunosc cu mare iscusință meseria.
Vreau sa vorbesc despre oamenii care i-am întîlnit acoolo și care mi-au oferit confortul și încrederea in atingerea rezultatului dorit. Tot respectul pentru toată echipa, mi-au oferit servicii la standarde înalte fără nici un compromis. Toate datorită înzestrării cu tehnica de excepție care asigura rezolvarea oricărei situații întîlnite, am fost consultat înainte și după orice intervenție medicală, raportul fata de clienți in care se simte lucrul de echipa, dupa ceva timp după programare am fost apelat și mi-au reamintit ziua programări ora(drăguț fata de clienții lor).
Mergeți la ei dacă va doriți sa fiți tratați corect și sa aveți un rezultat dorit!!!
Cei mai buni!!!
Camelia Dobre
Camelia Dobre2 ani în urmă
Acum 2 zile mi-am am pus 6 implanturi la aceasta clinica . Recunosc ca m-am dus cu o oarecare teama, toata echipa fiind extrem de tanara , o teama de fapt nejustificata. Dl.dr.Catansus mi-a recâștigat increderea inca de la prima consultație,prin modul in care m-a ascultat si mi-a raspuns la toate întrebările, prin modul in care mi-a explicat întreaga procedura pentru implantul dentar si etapele de tratament. Dupa o procedura care a durat 3 ore si ceva, m-am așteptat la o noapte alba, la dureri cumplite, m-am asteptat sa ma trezesc umflata, etc. Nici una din temerile mele nu s-a adeverit, nu am avut nici un fel de durere, am luat doar un nurofen, mai mult preventiv pentru ca de fapt nu am simtit decat o mica jena. Cabinetul in care a avut loc procedura de implantare, un cabinet proaspăt renovat, foarte dotat si utilat, foarte curat, un cabinet in care toata echipa a depus mult efort , multa munca , pentru a-l aduce la standarde internationale, cu multa atenție la detalii, la sterilizare si igienizare permanenta. Dl.dr.Mircea Catansus, un om si un medic extraordinar,, un medic dedicat si interesat in continuare de evolutia si starea de sanatate a pacientului. Am fost foarte placut impresionata si le multumesc din suflet dl.dr.Catansus, dnei.dr. Camelia (imi pare rau, nu i-am reținut numele complet) , cat si viitoarei dr.stomatolog, căreia deasemeni nu i-am reținut numele si care a facut parte si ea din echipa pe care o recomand cu multa incredere si caldura.
Locații recomandate