/Bucuresti/Dentist

Clinica dentara EXCEDENT (AVIATIEI)

Șoseaua Pipera 14, sector 1 Metrou Aurel Vlaicu 3 min, București 014255, România

Clinica dentara EXCEDENT (AVIATIEI)
Dentist
5
335 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
F3HW+J9 București, România
+40 744 537 377
excedent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–21
Marți: 9–21
Mirecuri: 9–21
Joi: 9–21
Vineri: 9–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Barbu Mihai1 an în urmă
Recomand clinica Excedent!
O echipa excelenta si foarte amabili medicii.
Denisa Coltea
Denisa Coltea2 ani în urmă
Am mers la clinica Excedent pentru extracția unui molar de minte inferior inclus. La pachet cu molarul de minte - care e în sine o pacoste - am venit și cu o traumă dobândită în urma unei alte extracții de molar de minte realizată la o altă clinică. Așa că nu am fost cel mai ușor pacient, fiind foarte speriată și panicată de-a dreptul. Echipa Excedent - doamnele de la recepție, doamnele asistente și domnul chirurg - mi-au acordat toată atenția și grija ca să pot să-mi depășesc teama extremă și să fac intervenția. Au avut toată răbdarea și toată înțelegerea din lume.

Pe lângă confortul psihologic pe care echipa clinicii mi l-a creat, extracția în sine a fost făcută cu mult profesionalism și grijă de către domnul chirurg Sergiu Roșca. Experiența și compentența dumnealui și-au spus cuvântul, dar și modul de a comunica cu pacienții - m-am simțit în siguranță pe tot parcursul procedurii. După extracție recuperarea a fost rapidă și fără complicații, am primit toate recomandările necesare și am fost la control la două zile post-extracție.

Acestea fiind spuse, recomand cu încredere clinica Excedent și pe domnul chirurg Sergiu Roșca pentru profesionalism, grijă și super competențe medicale.
Bogdan Demetrescu
Bogdan Demetrescu2 ani în urmă
Merg la aceasta clinica de mai bine de 6 ani. Atmosfera este placuta si profesionista. Tot personalul este cu atentie selectat si prin acest lucru vreau sa zic ca sunt persoane exceptionale. Personal merg la dna. Doctor Angela Andra. Mereu imi explica tot ceea ce face si isi respecta meseria dand dovada de profesionalism si rabdare, si prietenie.

Recomand aceasta clinica cu toata caldura!
Albert Pesca
Albert Pesca2 ani în urmă
Servicii excelente intr-o clinica care arata foarte bine! Dna Dr Ionescu este de nota 20 - o rabdare si un mod de a explica impecabile alaturi de o mana usoara! Recomand cu incredere!
Parcarea privata este un avantaj pentru cei care vin cu masina personala.
Adriana Radu
Adriana Radu2 ani în urmă
Doamna doctor Ionescu Andreea este extraordinara, atat la detartraj cat si la tratamentul plombelor s a asigurat de confortul meu ca pacient speriat de durerile provocate in timpul vizitelor la stomatolog. O recomand cu caldura. O doamna doctor deosebit de profi. De asemenea o recomand cu drag si pe doamna doctor Magureanu. In acest cabinet se lucreaza cu aparatura si proceduri de ultima generatie pentru a oferi cele mai bune servicii clientilor. Imi place faptul ca ofera servicii de calitate superioara la preturi corecte, nu sunt pt toata lumea, insa merita.
Ana Maria D
Ana Maria D2 ani în urmă
Ii sunt foarte recunoscătoare doamnei dr. Sarah Grigorovici pentru răbdarea și blândețea cu care l a tratat pe fiul pe de 4 ani. Tip de 9 luni am fost lunar la o alta clinica și rezultatele au fost minimale. Intr o luna și jumătate am reușit sa rezolvam problemele cu dințișorii, însă cea mai mare reușită a fost faptul ca Albert a început sa aibă încredere și sa coopereze in timpul consultului.
Recomand cu încredere clinica Excedent și oamenii de aici!
Wirtz mirela
Wirtz mirela2 ani în urmă
Recomand tuturor aceasta clinica moderna, unde serviciile sunt ireprosabile si grija pentru pacient primeaza. Sunt pacienta dr. Ioana Mitroi- specialist parodontologie, un doctor deosebit, care explica de fiecare data cu profesionalism si multa blandete intreaga procedura. De fiecare data sunt tratata cu multa atentie si de aceea revin mereu cu incredere!
Carmen A.
Carmen A.2 ani în urmă
Am fost tratata excelent de Dr. Raluca Manea. Cu multa rabdare si profesionalism a efectuta si mi-a explicat procedurile dentare din tratamentul efectuat. In plus, este si un om cu multa empatie - ceea ce pentru mine este foarte important la un doctor. Multumesc!
Nicolae Anghel
Nicolae Anghel2 ani în urmă
O clinica moderna si dotata. Am avut o experienta foarte placuta si plina de profesionalism cu doamna Dr. Raluca Manea, este atenta la detalii si foarte rabdatoare, explica in detaliu fiecare procedura si de ce trebuie facuta.
Recomand!
Locații recomandate