/Brasov/Dentist

Ilieș Dental Design Clinic

Strada Albatrosului 4, Brașov 500450, România

Ilieș Dental Design Clinic
Dentist
5
25 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MH78+RC Brașov, România
+40 759 778 800
dentalbrasov.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
MARIA PACURAR173 zile în urmă
Elena Maneasa
Elena Maneasa2 ani în urmă
O clinica de excepție, modernă si cu o echipa de profesioniști. Domnul doctor Ilies Ilie mi-a explicat de la inceput ce presupune intervenția si m-a ajutat sa aleg varianta cea mai potrivită pentru mine. Costul a fost mentionat de la inceput si nu au existat costuri suplimentare surpriza. Atmosfera este destinsa si domnul doctor este foarte atent la toate nevoile pacientului. Recomand cu toata increderea Ilies Dental Design Clinic!
Livia-maria Chit
Livia-maria Chit2 ani în urmă
Un cabinet modern, personal profesionist! De fiecare data cand am fost la cabinet totul a decurs exceptional. Recomand cu incredere Dr. Ilies, un adevarat profesionist, un om calm si cu multa rabdare cu pacientii
Alice Tanas
Alice Tanas2 ani în urmă
O clinica modernă cu medici adevărat profesioniști, foarte înțelegători și care explică pacientului toate procedurile necesare tratamentului. Lucrarea efectuată de domnul Ilieș Ilie arată extraordinar. M-am simțit in siguranță pe tot parcursul intervenției și după.
Atmosfera din cabinet este plăcută și relaxantă.
Recomand tuturor!
Adina Donosă
Adina Donosă2 ani în urmă
Fara nicio exagerare, 5 stele plus pentru Ilies Dental Design Clinic. Super profesionisti, oameni calzi, atmosfera destinsa. Parca nici nu zici ca mergi la dentist!!
Maria Spinachi
Maria Spinachi2 ani în urmă
La 28 de ani am ajuns sa-mi fie frica sa merg la stomatolog! E prima data cind merg la o clinica stomatologica fără frica și cu siguranța ca va fi totul la nivel maxim! Dna Doctor Ilies Adriana va multumesc mult pentru sfaturi și pentru profesionalismul de care dați dovada! Mi-ați cucerit inima și ați mai obținut un pacient fidel!
Cristina Nicodim
Cristina Nicodim2 ani în urmă
Recomand, cu tot dragul, Clinica Dental Design, din cel puțin trei motive: personal medical calificat, empatic şi dedicat fiecărui pacient în parte + ambianță plăcută şi mediu confortabil în cadrul clinicii + servicii prestate la un înalt nivel calitativ.
Pantelimon ancuta
Pantelimon ancuta2 ani în urmă
Recomand cu mare drag ! Clinica e impecabilă, cu un personal dragut si amabil ! Iar domnul dr Ilies Ilie este minunat , amabil ,prompt și super profi !
Diana Gotca
Diana Gotca2 ani în urmă
Competență, profesionalism, medici cu experiență, răbdare și expertiză de top.Mulțumesc pentru serviciile medicale oferite .Recomand cu drag aceasta clinica🙂.
Locații recomandate