/Brasov/Dentist

Stomdent

1, Strada Mihai Viteazul, nr.2, bl.10, ap, Strada Mihai Viteazul 2, Brașov, România

Stomdent
Dentist
4.8
17 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MJ23+R3 Brașov, România
+40 268 510 709
stomdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Carmen bunoiu
Carmen bunoiu2 ani în urmă
Medici minunati, profesionalism, cabinet ultra modern, grija fata de pacienti. Toate acestea ne au facut sa devenim pacientii Stomdent desi avem de facut un drum din Bucuresti catre Brasov pentru fiecare programare. De la tratamente simple pana la cele mai complicate totul a decurs impecabil de fiecare data. Recomand cu cea mai mare incredere!!
Magda I
Magda I2 ani în urmă
O echipa de profesionisti într-o clinică cu dotări excepționale. Mersul la stomatolog este mult mai plăcut pentru copiii mei când mergem la Dna doctor Albu căreia îi mulțumim pentru răbdare, atenție si grija. La fel de buna și experiența pentru părinți. O relație de încredere pe care am construit-o in timp datorita profesionalismului doctorilor. Va mulțumim și recomandam cu mare încredere!
Ccc vvv
Ccc vvv2 ani în urmă
Colectiv extraordinar, de la receptie pana la scaunul stomatologic. Ma.consider destul de selectiv cand vine vorba de tratamente stomatologice, iar aici am gasit exact ce cautam, profesionalism, explicatii coerente si calm. Si fac special drumul de la Bucuresti, in urma recomandarii unor prieteni. Am observat ca au primit si vizite regale, care, obisnuite cu covorul rosu la clinicile din monte carlo unde se trateaza de obicei, au fost ranite in orgoliu de lipsa acestuia la Stomdent, pentru ca alt motiv in a deraia de la adevar si a murdari munca unor oameni cu aprecieri grosolan de false, nu mi explic.
In alta ordine de idei, felicitari!
Elena talpa
Elena talpa2 ani în urmă
O echipa medicala de exceptie pentru care am strabate chiar si mai muti kilometrii daca ar fi nevoie. Speram sa nu, ne place si Brasovul! Felicitari! Si multumesc pentru ca in sfarsit mi-e drag sa merg la stomatolog!!!!
Andrei M
Andrei M2 ani în urmă
Personal foarte competent si profesionist, aparatura ultra-moderna, recomand cu incredere!
Stanciu Amanda
Stanciu Amanda2 ani în urmă
O clinica formata din medici specialisti empatici, axati pe nevoile pacientilor!
Diana Andre
Diana Andre2 ani în urmă
Nu recomand in niciun caz aceasta clinica! Te trateaza de la receptie ca ultimul om!
Ion Covrig
Ion Covrig2 ani în urmă
Am fost pacientul doamnei doctor Alina Albu, - un profesionist desăvârşit - un Om care lucrează cu atenție şi finețe, explicându-ți fiecare procedură şi reacționând prompt la cel mai mic disconfort.
Altfel spus, am descoperit plăcerea de a merge la dentist.
Locații recomandate