/Brasov/Dentist

ESdent Calea București

Bloc S23, Calea București 50, Brașov 500365, România

ESdent Calea București
Dentist
4.7
140 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JJVC+VX Brașov, România
+40 368 808 122
esdent.eu
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andreea Munteanu
Andreea Munteanu2 ani în urmă
Am fost nevoita sa apelez la serviciile Dnei Doctor Ortodont Netcu Corina pt schimbarea ligaturilor elastice de la apartul dentar. Nu sunt deloc multumita de serviciile dumneaei, multe dintre elastice nefiind asezate pe toate cele 4 carlige ale bracketilor. Dezamagita maxim!
Mirela Lorelei
Mirela Lorelei2 ani în urmă
Am numai cuvinte de multumire si apreciere ptr personalul clinicii. Promptitudine, responsabilitate, profesionalism in practicarea meseriei si exigenta in curatenia si sterilizarea cabinetelor si a aparaturii. Intotdeauna mergem cu placere, eu si fiica mea, fara teama sau disconfort la d-nul Doctor Maxim Gudumac. Excelent profesionist, cu solutii rapide si fiabile, cu explicatii concise si o mana usoara. Stabileste o legatura de incredere perfecta, fara teama sau durere.
Mirela si Alice Pavaloiu
DORIN PINTA
DORIN PINTA2 ani în urmă
Doamna SAVELIU ANDA am deosebita placere sa va multumesc pentru intelegere si rabdare daca se poate sa acord o nota pe o scara de la 1 la 10 cea mai potrivita ar fi 11. Multumesc
Ramona Brutaru
Ramona Brutaru2 ani în urmă
Mulțumesc clinicii ESdent pentru primirea călduroasă de care am avut parte de fiecare dată, multumesc fetelor de la recepție care sunt foarte amabile și primitoare și nu în ultimul rând multumesc doamnei doctor Bușilo Cristina care mi-a redat încrederea și zâmbetul de care aveam nevoie. Ii mulțumesc doamnei doctor pentru răbdarea pe care a avut-o cu mine și pentru simplul fapt ca este un om minunat și un bun profesionist în ceea ce face. Ne revedem curând Esdent! 🤗
Andreea Larisa Dobre
Andreea Larisa Dobre3 ani în urmă
Experiența oferită de clinica ESdent este foarte frumoasa din toate punctele de vedere. Personalul primitor, servicii de calitate, tehnologii moderne și sterilizare , iar medicii sunt profesioniști. Doamna doctor Saveliu Anda este grijulie, atentă și foarte bună în ceea ce face.
Mulțumim ESdent!
Heroinplaces
Heroinplaces2 ani în urmă
Chapeau! Pentru Maria Strimbu medic ortodont.

De o blândețe și prietenie rară ☺️. Te simți foarte bine in prezenta ei și explică clar, ordonat și cu detalii pentru a fi sigur că înțelegi procesul.

Știe despre ce vorbește și nu te grăbește să iei o decizie. Răspunde la aceeași întrebare, de oricâte ori ai zice-o, cu același calm și iubire.

Recomand. ☺️

De asemenea și fetele, respectiv asistenta au fost super drăguțe și amabile. 🥰
Cristina Bradea
Cristina Bradea2 ani în urmă
Recomand Esdent, dl doctor Butusanu Alexandru, profesionist și de încredere, am colaborat și cu alt doctor de la ei, însă acum se vede diferența în toate detaliile, începând de la manevrarea ustensilelor pana la finalizarea lucrării. Profesionist!
Vasilica Petrisor Girbea
Vasilica Petrisor Girbea2 ani în urmă
O clinica super, flexibila pe zona de comunicare si profesionisti. M-am simtit foarte bine si dupa destule interventii cu mici jene facute in alte locuri aici am avut de interventii fara durere ulterioara.
Cel mai mult mi-a placut ca doamna Gudumac si-a adaptat interventia tinand cont de traumele privind interventiile si a faptului ca m-am prezentat in regim de urgenta in asa hal dupa 16 ore de dureri cumplite inca nu a fost nici o sansa sa prinda anestezia. Felicitari doamnei doctor pentru profesionalism si deabea astept sa mai continuam si cu alte tratamente.
Locații recomandate