/Bacau/Dentist

DENTAL VISON - CLIMOV

Strada Mihai Eminescu 33, Bacău 600258, România

DENTAL VISON - CLIMOV
Dentist
4.9
100 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HV8X+78 Bacău, România
+40 756 333 999
dentalvisionclinic.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–20
Marți: 8–20
Mirecuri: 8–20
Joi: 8–20
Vineri: 8–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gradin andreia
Gradin andreia2 ani în urmă
Ce minunat e sa fim capabili sa emanam in permanenta incredere si siguranta de sine!
Doctor Palade Delia, sunteti geniala!
Oamenii pe care i-am întâlnit in cadrul clinicii, au asigurat servicii profesionale și complete, servicii la standarde înalte fară niciun compromis. Iar totul este posibil și datorită înzestrării tehnice de excepție a clinicii.
Mulțumesc, totul a decurs excelent!
Gabriel Emanuel Ilies
Gabriel Emanuel Ilies2 ani în urmă
Dental Vision Clinic - o echipă de profesioniști, care știe să creeze o atmosfera plăcută și plină de încredere. Un medic bun stomatolog, care ma bucur sa-l cunosc, Palade Adrian, atent la dorințele pacientului. Intreaga echipă mi-a oferit îngrijire extraordinară.
Mulțumesc domnului doctor pentru răbdare și seriozitate. Recomand cu mare încredere, Palade Adrian.
Georgiana Olaru
Georgiana Olaru2 ani în urmă
Am apelat la aceasta clinica dupa o experienta neplacuta cu o lucrare efectuata in alt oras in care am locuit. Am avut norocul sa beneficiez nu doar de serviciile, dar si de amabilitatea si zambetul doamnei dr Delia Palade, careia ii multumesc pentru profesionalismul de care a dat dovada. Recomand tuturor cu incredere.
Bianca Ilies
Bianca Ilies2 ani în urmă
Vizita mea la Dental Vision Clinic a fost in urma unor recomandari. Sunt foarte multumita de cum a decurs totul. M-a bucurat faptul ca echipa de medici a stiut cum sa gestioneze fiecare detaliu in parte. In continuare voi recomanda cu mult drag si cu multa incredere Dr. Palade Delia.
Livia Patrascu
Livia Patrascu2 ani în urmă
Recomand cu toată caldura!!!
Mi-au redat încrederea in mine, respectul pentru mine, bucuria de a zâmbi din nou.
Cu adevărat o echipa de profesioniști!
Te întâmpina cu un zâmbet , și fac totul sa pleci și tu de acolo cu un zâmbet!!!
ALINA-IONELA CASIAN
ALINA-IONELA CASIAN2 ani în urmă
Ambient plăcut, elegant, aparatură de ultimă generație, personal profesionist începând de la delicatețea receptionistelor până la echipa managerială, care a ținut legătură cu mine pentru a-mi verifica starea de sănătate după intervenție. Mă bucur că există condiții atât de bune și în Bacău. Pacientul este, într-adevăr, în centrul atenției. Felicitări!
Luiza-Raluca Blaj
Luiza-Raluca Blaj2 ani în urmă
După multe încercări eșuate în a îmi rezolva problemele, soluția a venit la domnul doctor Palade Adrian care a răspuns cu profesionalism la toate întrebările și nevoile mele. Menționez că am o boală autoimună care mereu se ducea într-o direcție nu prea plăcută după maxim trei programări la dentist. La domnul doctor am reușit să trec de acest prag și astfel să îmi înving și teama de a merge la dentist. Foarte atent la nevoile pacientului, și implicat în buna desfășurare a lucrurilor reușește cu secces să atingă toate cerințele și toate calitățile unui medic stomatolog foarte bun. Recomand cu toată caldura!
Florin Nastase
Florin Nastase2 ani în urmă
Clinica beneficiaza de personal calificat si management profesionist. Toate eforturile depuse sunt pentru sanatatea pacientilor. Felicitari si va multumesc!
Locații recomandate