/Arad/Dentist

Cabinet stomatologic Dr. Iancu Raluca

Calea Victoriei 60-62, Arad 310158, România

Cabinet stomatologic Dr. Iancu Raluca
Dentist
5
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58Q6+94 Arad, România
+40 749 197 798
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 14–20
Marți: 9–14
Mirecuri: 14–20
Joi: 9–14
Vineri: 14–20
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Daniel Horga
Daniel Horga2 ani în urmă
Am fost la doamna doctor Raluca Iancu pentru un tratament ortodontic. M-au impresionat profesionalismul, rabdarea cu care mi-a explicat in ce consta tratamentul si siguranta pe care mi-a transmis-o. Sunt foarte multumit de rezultate si o recomand cu incredere oricui.
Samuel Puf
Samuel Puf2 ani în urmă
Recomand acest cabinet stomatologic cu încredere.Am fost la doamna Doctor Iancu Raluca pentru un tratament de canale la molar și cu atâta răbdare si calm a lucrat ,ca am rămas uimit .Va mulțumesc încă odată doamna Doctor.
Clara Szilagyi
Clara Szilagyi2 ani în urmă
Un medic profesionist, îți explică tot ceea ce face, se poartă cu blândețe și înțelegere.Recomand cu drag!
NICULINA ANGHEL
NICULINA ANGHEL2 ani în urmă
Un om minunat, cu multa rabdare, o prfesionalista în tot ce face!
Andrei Halmagean
Andrei Halmagean2 ani în urmă
Profesionalism, atentie la detalii, un comportament impecabil si multa multa grija pentru pacient. Toate procedurile sunt explicate în detaliu de la inceput. Recomand cu incredere!
Gabriel Herbei
Gabriel Herbei4 ani în urmă
Experiența mea cat si a fiicei mele la Cabinet Stomatologic Dr. Iancu Raluca, a fost una foarte plăcută. Recomandăm acest cabinet pt. profesionalism, tehnologie superioară, amabilitate, promptitudine, îndemânare și multă răbdare . Am întâlnit un medic bine pregatit , minuțios realizând lucrări dentare de foarte bună calitate. Recomandăm cu mare căldură și revenim cu mare plăcere de fiecare dată.😉
Florica- Rodica Gosman
Florica- Rodica Gosman2 ani în urmă
Ieri ... am fost la Centrul Rubio, la D-na Dr. Iancu Raluca, medic stomatolog de un profesionalism desăvârșit, un OM de excepție, care spre marea mea surprindere mi-a explicat cu extrem de multă răbdare și sinceritate și ... fără a mă ,,taxa" (cum se obișnuiește în zilele noastre - pt. orice lămurire/nelămurire" plătești) situația dentară personală.
Apreciez tare ... ținuta dvs. morală impecabilă, stimată D-nă Dr. Iancu Raluca!
Pentru PROFESIONALISMUL dvs., pt. ACURATEȚEA, DELICATEȚEA, OMENIA ... exprimate la standarde ridicate ... VĂ RECOMAND cu toată căldura sufletească și altor persoane care caută o NORMALITATE aproape dispărută/inexistentă!
Vă mulțumesc, D-na Dr. IANCU RALUCA!....
Ibolya Kürti
Ibolya Kürti2 ani în urmă
Un cabinet bine dotat, curat, iar d-na doctor este un bun profesionist, mereu cu zâmbetul pe buze și care explică cu drag ( pentru meserie și pentru oameni), manevrele medicale efectuate, ceea ce îți conferă încredere și curaj.
O recomand cu drag pe d-na dr. Raluca Iancu.
Locații recomandate