/Alba/Dentist

Remarc Dent

Strada Aurel Vlaicu 4, Alba Iulia 510125, România

Remarc Dent
Dentist
4.3
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3HFC+G5 Alba Iulia, România
+40 258 811 571
remarcdent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–19
Marți: 9–19
Mirecuri: 9–19
Joi: 9–19
Vineri: 9–19
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dina Luci
Dina Luci2 ani în urmă
Nu recomand! Servicii de proasta calitate!Foarte dezamăgită după ultima experienta!
Valeria Popa
Valeria Popa2 ani în urmă
Profesionalism,calitate,great value for money! Recomand cu mare incredere aceasta clinica,in special serviciile dr.Gabriel Medrea,un adevarat profesionist!
Brânzaniuc Bogdan
Brânzaniuc Bogdan4 ani în urmă
M-a costat 550 de lei o retratare a unui dinte foarte prost plombat de ei acum aproximativ 2-3 ani cu aproximativ 100 (+/- ) de lei. dupa ce am plecat de la ei nu mi-au sugerat sa merg la o radiografie sa verificam daca plomba a fost executata corect, o radiografie la un dinte e 20-25 de lei. in doua saptamani revin la ei cu statusul '' inca doare la apa rece '', primind raspunsul: '' trece intr-o saptamana '' , intr-adevar, dupa o luna a trecut. Sfatul meu pentru orice persoana care cumpara un serviciu mai ales in legatura cu sanatatea este : '' Pune-ti la indoiala tot si intrebati-l pe meserias ce are si cum are de gand sa faca. Daca se grabeste undeva de la a raspunde la toate intrebarile dumneavoastra, cetateanul sa isi caute alt meserias cu tarife mai ridicate direct proportionale cu calitatea si cu interesul fata de client. Cetateanul care achizitioneaza cu 200 de lei o plomba ca la carte, va face investitii mai bune cu 450 de lei. '''
RAZVAN C
RAZVAN C5 ani în urmă
Remarc este o clinica ok, cu stomatologi profi dar personalul de la receptie mai are de invatat cum sa gestioneze anumite situatii neplacute si cum sa se adreseze unui pacient in acele situatii.
Dan Puscau
Dan Puscau7 ani în urmă
O echipă de profesioniști câte sunt organizați intr-o adevărată clinică de stomatologie.
Mihai Giurca
Mihai Giurca2 ani în urmă
Am fost anul trecut pentru o plomba, a inceput'o un medic, a continuat altul. Dupa 8 luni s'a infectat pentru ca au gresit lucrarea. Am fost din nou la ei, au reparat dar cu costuri aditionale, care dupa parerea mea nu trebuiau sa fie din moment ce a fost greseala lor. Acum 2 luni, o experienta asemanatoare, a inceput un medic lucrarea, a terminat altul(daca pot spune terminat) dupa obturatii la un dinte si 560 lei platiti ultima oara, m'au lasa cu o plomba provizorie si m'au sfatuit sa pun definitiva, fara sa am optiunea de a o pune ei atunci.
Gold Pin Travel
Gold Pin Travel2 ani în urmă
Nu recomand foarte scump calitate la lucrari zero.
Am facut o plomba nu au facut-o asa cum trebuie, am facut un tratament pe canal mi s-a inflamat si am avut multe probleme. Am mers la alt dentist au rezolvat cu profesionalism toate problemele mele.
Elena florea
Elena florea2 ani în urmă
Cum este posibil sa stai în cabinetul stomatologic, pe scaun, 20 minute fără sa vina doctorul?
Locații recomandate