/Sibiu/Dealer auto

Hyundai Sibiu - Mecatronics

DN1 KM 305+500, Șelimbăr 557260, România

Hyundai Sibiu - Mecatronics
Dealer auto
4.4
205 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
Q5CH+2W Șelimbăr, România
+40 756 088 370
hyundaisibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–12
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
DUMITRESCU ROMULUS1 an în urmă
Am fost de mai multe ori in situatia de a apela la serviciile lor atat pentru reviziile necesare precum si pentru dauna CASCO.Am fost placut impresionat atat de profesionalism precum si de modul civilizat in care esti primit si consiliat .Initial am mers la Brasov unde sunt si acolo meseriasi buni dar dialogul nu se ridica la nivelul celor de aici.Multumesc
Valentin Mihai Cojocariu
Valentin Mihai Cojocariu2 ani în urmă
Profesionalism deosebit. Preturi puțin mai mari dar recomand.
Calin Pastiu
Calin Pastiu2 ani în urmă
Multumesc d-lui Savescu, pentru colaborarea in vederea achizitiei unui autoturism Hyundai. Livrarea a fost la termen si totodata, informatiile cerute pe parcurs, mi-au fost furnizate corespunzator. Pe departamentul vanzari sunt ok.
Catalin Neaga
Catalin Neaga2 ani în urmă
nu recomand! ma intetesa achizitia unei masini Hyundai asa ca le-am facut o vizita intro zi de vineri, ora 17, conform programulului afisat pe pagina de net cat si pe usa de la intrare era deschis pana la ora 18, am intrat in showroom si... surpriza... nici un angajat la birouri, am ajuns in service...nici acolo nu era nimeni! dupa vreo 10-15 minute de analiza a masinilor expuse m-am hotarat sa plec, la iesirea din showroom am observat un angajat care parca un Hyundai Kona si am incercat sa aflu daca cineva ma poate ajuta cu informatii. Pe un ton rastit si intrun mod arogant mi-a zis ca nu e nimeni care sa ma ajute pt ca programul, vinerea se inchide la ora 16!
PAI SA SCHIMBATI INFORMARILE SI PROGRAMELE AFISATE DACA TOT SE INCHIDE VINEREA LA ORA 16!
Teodor Suhan
Teodor Suhan2 ani în urmă
Profesioniști și orientați către client.

Am avut o comanda pt un Tucson mild-hybrid care a intarziat peste termenul de 90 de zile (probleme de producție la producător) și am fost nevoit să anulez comanda și să iau din alta parte cu motor termic de pe stoc. Nu au fost probleme și au returnat avansul.

Am achiziționat de la ei cârlig detașabil și bare transversale. Pe langa faptul că oferta a fost cea mai bună în comparație cu alte reprezentante din tara, comunicarea cu Florin a fost foarte bună și partea de montaj și explicații de utilizare s-au ridicat la nivelul așteptărilor.

Recomand!
Mirabela Manicea-Panait
Mirabela Manicea-Panait2 ani în urmă
Nu recomand. A durat 2 săptămâni constatarea si încă 2 luni reparația. La final o gramada de bani pe manopera . Personal necooperant si arogant.
Nicolae Padurean
Nicolae Padurean2 ani în urmă
Habarnisti, nesimțiți, mincinoși si aroganți. Mana în mana cu protecția consumatorului, urmeaza sa ii dau in judecata.
Alexandru Babeu
Alexandru Babeu2 ani în urmă
Baietii sunt foarte seriosi si fac servicii de calitate.
Nicu Cuntan
Nicu Cuntan2 ani în urmă
Bună ziua, doresc să vă spun că am fost plăcut surprins de promptitudinea de care au dat dovadă angajații reprezentanței Hyundai Sibiu - Mecatronics. Pe scurt după ce am avut o experiență neplăcută acum un an la reprezentanța Hyundai din Cluj (Sânicoară) m-am programat și prezentat la reprezentanța Hyundai - Mecatronics Sibiu unde am fost venit pentru service-ul anual al mașinii (schimbul de ulei, filtre, etc.) aceasta fiind în garanție. Toată treaba de la preluarea mașinii a durat puțin sub o oră, mai exact 50 minute. Costul dragii mei neașteptat de mic ( probabil a fost și ceva promoție - aveam pe factură ceva cu minus trecut ). Ceea ce doresc să vă precizez este că eu am parcurs aproximativ 220 km pentru a-mi face revizia de an la Sibiu, în consecință recomand service-ul pentru cei care au autoturisme marca Hyundai dar și pentru amabilitatea și promptitudinea echipei.
Locații recomandate