/Sibiu/Dealer auto

Auto Schunn - Mercedes-Benz Sibiu

Strada Sibiului 71, Șelimbăr 557260, România

Auto Schunn - Mercedes-Benz Sibiu
Dealer auto
3.8
121 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q59J+G6 Șelimbăr, România
+40 374 427 066
auto-schunn.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Sorin Crisan
Sorin Crisan2 ani în urmă
Am solicitat să îmi fie verificate instant de climatizare la vw golf. In urma verificării și facturii emise au schimbat 2 sig de 10 A. Si au completat 50 g freon. Mi-au comunicat că trebuie schimbat compresorul de clima. La alt atelier la verificare a constatat că nu am freon in instalație și era cu backup . Să schimbat doar supapă de pe compresie. Totul e ok .dar diferenta de pret e foarte mare sa cumperi un compreso sau o supapă. Ma intreb? Cum sa minti ca ai băgat freon cand tu l-ai scos sa facturezi ce nu faci .Eu l am platit din nou ptr incarcare clima.
Cipi Porime
Cipi Porime2 ani în urmă
Am oferit o stea fiindcă nu puteam nici una. Mașina a stat in service 3 zile pentru schimbarea unui etrier pe motiv că nu a sosit piesa. Probabil lucrează cu Posta Romana, dar și cu ei ajungea mai repede. Dezamăgit per total
Sergiu Balan
Sergiu Balan4 ani în urmă
O experiență neplăcută m-a adus la acest service, unde am stat 1 zi pentru constatare și ulterior am primit un estimativ de costuri de peste 9 000 lei. Am dus mașina în București și totul a costat 230 lei ( manopera + piesa).
De la autoschaunn mi s-a spus că am chiuloasa fisurată, că trebuie să schimb tot ce ține de acest aspect (kit distribuție, pompă apă, turbină, rectificat/inlocuit chiuloasa), iar când am ajuns în București, pe platforma, s-a constatat că era de vină termostatul.
Didina Ostache
Didina Ostache4 ani în urmă
Am fost tractati la acest service vineri seara 16 aug. 2019 a doua zi am stat 4h pentru constatare si au spus ca vor remedia problema luni la prima ora avand piesa un thermostat, a durat 8h desi si o indolenta crasa. Nu recomand. Manopera pentru is a schimba termostatul a fost pe masura indolentei lor
Marian Bata
Marian Bata4 ani în urmă
Niste impertienti pusi doar pe JAPCA !
Am masina in garantie si a trebuit sa platesc testarea dupa ce acestia m-au rechemat in service tot din cauza lor.
Am fost programat la ora 8.30 si au bagat masina in service la ora 10.10.
Un tupeu fantastic, o aroganta de nedescris.
Va recomand sa evitati vizita la acesti tupeisti ffara margini.
P.S. Problema mea nu
a fost rezolvata. Am platit, si nu mi-au spus nimic despre probemele pe care le am sesizat.
Longin Corsatea
Longin Corsatea4 ani în urmă
Un prieten a fost cu mașina aflata în garanție, și din păcate mitul romanesc prin care se spune că doar ridicatul capotei costa 100 de euro., nu a fost demontat. Mai mult, angajatul afirma ca service-ul are cheltuieli mari! DE EVITAT MERSUL LA ACEASTA REPREZENTANTA.
Andrei Timofte
Andrei Timofte5 ani în urmă
Am mers pentru schimb de ulei si filtre la o skoda fabia, dupa nici o saptamana m-am intors pentru ca imi pierdea ulei masina. Am facut poze, am trimis email, am fost rechemat la service. Am lasat masina vinerea urmatoare, a stat la service peste weekend, iar luni am fost sunat sa-mi iau masina si mi s-a spus ca "nu este vina lor pentru ca busonul de la baia de ulei era defect si se pierdea uleiul". Ca si cand ar fi fost foarte greu sa sufle cu pistolul de aer comprimat un surub si sa vada cum arata filetul de pe el.
Pretul pentru intreaga operatiune, inclusiv schimbarea surubului de evacuare de la baia de ulei, a ajuns la 500lei.
Am verificat preturile pentru consumabile si am observat o "umflare" a preturilor per consumabil cu pana la 50lei, ceea ce nu mi se pare corect.
Am mai fost la service-uri Bosch in alte orase, dar niciodata nu am avut probleme ca in Sibiu.
Chiar imi pare rau ca se ofera servicii de calitate slaba sub o marca de renume ca Bosch. Pacat.
Szell Zoltan
Szell Zoltan2 ani în urmă
Tot sistemul de vanzare este unul care te trimite la o firmă fantoma, mercedes benz service leasing....acestia au un ctr cu peste 100de pagini prin care tu plătești avans si daca peste vreo 2 ani dai masina înapoi la serviciul operațional, o plătești la valoarea integrală de noua pe lângă ratele achitate până atunci ....nebunie curata
Locații recomandate