/Sibiu/Dealer auto

Transilvania Automobile Sibiu (Nissan&Renault)

Km. 303 + 506m, Selimbar, Sibiu, DN1 km 303, Șelimbăr 557260, România

Transilvania Automobile Sibiu (Nissan&Renault)
Dealer auto
4.3
323 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q53X+VH Șelimbăr, România
+40 269 560 479
transauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Florin Ola
Florin Ola2 ani în urmă
Servicii de calitate, preturi corecte, insa nu au masini pe stoc
Marian Soare
Marian Soare2 ani în urmă
A fost oribil. Am băgat mașina în service la ora 13:00, pentru revizie și ITP. Dupa 3(trei) ore, am fost sunat că trebuie înlocuite niste piese (disc de frana, mașina este Renault și are 4 ani, iar eu 40 de ani de experiență!!!! Dacă este așa înseamnă că mașina este de tot...) , Și că va fi gata mâine la prânz (16.09.21). Motivul intarzierii, acum am primit preturile de la magazie(în era tehnologiei 3 ore...). Problema este că acest service este izolat și că dacă aș fi acceptat , nu aveam cu ce mă deplasa la domiciliu. La solicitarea unei mașini de serviciu răspunsul a fost negativ. Propunerea persoanei de la recepție (Tatu Robert) a fost cinică "luați mașina și plecați". Da, "clientul nostru stăpânul nostru". In final va spun că nu o să mai calc niciodată în acest service (probabil că nu vă pasă) și voi face tot posibilul sa vă fac antireclamă. Nu vă pot ura nimic...Am pus o stea că să pot ieși...
Pricop Ovidiu
Pricop Ovidiu2 ani în urmă
Personalul de la recepție foarte amabil și dispus sa te ajute. La partea de reparații mai slăbuț. După o așteptare de 6 ore problema a fost rezolvata. Numai că după 150 de kilometri am fost nevoit sa ma întorc în service pentru aceeași problema. Adică au fost înlocuite amortizoarele spate și..... vezi foto
Dan Lita
Dan Lita2 ani în urmă
Personalul de la recepție este super ok, au o conduită de invidiat. Dar, doar atât! Ca și politică de servis stau foarte prost, piesele sunt extraordinar de scumpe și nu au alternativă în a ți procura piese mai ieftine, pt orice buzunar. Nu recomand această reprezentantă. Recomand Service Iony sau oricare alt garaj din Sibiu.
Gabi Zgripcea
Gabi Zgripcea2 ani în urmă
Sa aveți mare grija sa cereți un proces verbal și verificați cu atenție mașina ca sa nu aveți surprize ca aveți elemente înlocuite cu unele second hand aflate prin “”dulapurile angajatiilor”.Dar totuși sa nu uitam ca este o firma românească in care nu o sa mai calc noroc ca avem o alternativa la Flamincom VL .
Ar trebui sa vadă și conducerea acestei firme ce fel de oameni are dar probabil n-are de unde sa ia alții .
Adika
Adika2 ani în urmă
Timpi normati de service cu mult inafara celor recomandati in manualele de reparatii. Tarife pe masura timpilor...Chiar nu vede ANPC aceste lucruri generalizate la toate service-urile auto?
Raducu Zota
Raducu Zota2 ani în urmă
Niște afoni, cu blugi mulați, ciobani, care nu știu sa vorbească cu clienții, nu știu sa comande o piesa. RUSINEEEEEE!!!!!!!!!!!!!
Liana Roman
Liana Roman2 ani în urmă
O experienta placuta..
Locații recomandate