/Sibiu/Dealer auto

Autohaus Huber SRL

Calea Șurii Mari 20, Sibiu 550089, România

Autohaus Huber SRL
Dealer auto
4
174 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R592+F8 Sibiu, România
+40 269 220 514
suzuki.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–16
Marți: 8–16
Mirecuri: 8–16
Joi: 8–16
Vineri: 8–16
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Aurel Tamasiloni
Aurel Tamasiloni2 ani în urmă
Personalul care se ocupă de daune nu este în măsură să rezolve problema clientului, și în plus nu respectă relația client-vânzător. Am fost luat peste picior când am întrebat de ce nu îmi este chemată mașina în service cu un dosar de daună deschis de o lună de zile. Nu recomand!
Virgil Hindoreanu
Virgil Hindoreanu2 ani în urmă
Servire promptă.Mulțumuri d-lui Tino.
Felician cotea
Felician cotea2 ani în urmă
Este un service cu personal de 2 lei.
Am făcut o programare în data de 2 septembrie pentru data de 3 septembrie, deoarece mi s-a spus că îmi poate onora cererea.
În data de 3 septembrie am constatat, deși pentru un schimb de ulei și filtre am plătit 550 de lei (Suzuki Jimny), că nu a fost schimbat și filtrul de polen.
Un domn foarte gălăgios mi-a spus că a sosit din eroare un alt filtru, dar nu este greșeala lor, de parcă ar fi greșeala mea !!!
MINCIUNĂ, în realitate nu au făcut nicio comandă, au schimbat, și aici am îndoieli, doar piesele avute în magazie, neinteresandu-i cerea mea.
RUȘINE.
Atenție, când mergeți la acest service, intrebati dacă sunt în stare să onoreze cererea.
Vlad D
Vlad D2 ani în urmă
O echipa profesionista, ghinioniști și ei și eu pt lucrarea la mașină mult mai complicata decât părea inițial
Paola Popa
Paola Popa2 ani în urmă
Buna ziua.Eu sunt foarte dezamagita de acest service .Am fost cu masina si mi s-a spus ca este stricat claxonul si doi senzori de parcare.Claxonul a pornit dupa ce a miscat un fir iar senzorii aveau cablul intrerupt.Le am lasat acont 500 lei pt a doua zi iar in ziua urmatoare m au facut sa astept 2 ore sa mi preia masina si dupace au preluat o au lucrat cel mult 30 de minute la ea.Sa nu va spun ca m au taxatexact ca sa justifice cei 500 lei dati ca acontcu o zi inainte.Lipsa de profesionalism si nesimtire!Nu recomand deloc!
Adonis Filea
Adonis Filea2 ani în urmă
Serviciile sunt OK
personalul angajat este amiabil
DAR preturile la PIESE sunt foarte mari chiar dacă reparațiile le faci la ei
Octavian giurgiu
Octavian giurgiu4 ani în urmă
Foarte dezamagit lipsa da profesionalism avand in vedere ca e o reprezentanta! merg tot pe basbaite si ghicite...am avut o vibratie la masina care venea din ambreaj pana si-or dat seama de unde venea vibratia mai era putin si imi trimiteau cutia de viteze la Cluj la reparat ei ziceau ca e cutia,treaba o fost de la ambreaj sa nu mai zic ca mi-or tinut masina o luna si am bagat bani pe lucruri care ei le banuiau si de fapt nu erau...mi -am schimbat un termostat de apa la motor mi-or luat pe manopera 500 lei exagerat de mult mi -or bagat 5 ore de lucru treaba care se face intro ora.SA VA FIE RUSINE DL OVIDIU!!! Am schimbat un ambreaj la o alta masina intr-un alt service +schimb ulei si filtre si mi-or bagat 5 ore de lucru ...si voi pe un termostat ati bagat la fel pai oare ce era mai simplu sa schimbi un termostat sau sa schimbi um ambreaj +schimb de ulei ?
RAIDER SRL
RAIDER SRL2 ani în urmă
Nu pot interveni in service la masini Suzuki mai vechi.Este prima oara cind aud ca la o reprezentanta auto de firma sa existe o limita de vechime(si nu era vorba de un Suzuki din 1928,ci un Suzuki Ignis din 2006) asupra unei masini a carei marca o reprezinta.Sper ca cineva de la Suzuki Romania sa analizeze aceasta ciudatenie si poate apare un nou gen de reprezentanta care se ocupa doar de masini noi!
Locații recomandate