/Prahova/Dealer auto

Autoklass Center S.R.L.

Strada Ștrandului 61A, Ploiești 100189, România

Autoklass Center S.R.L.
Dealer auto
4.2
180 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
X25X+4M Ploiești, România
+40 344 710 313
autoklass.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan Heres
Ioan Heres2 ani în urmă
Bătaie de joc departamentul tinichigerie/vopsitorie.
Scursuri de vopsea,piese gazate iar masina predata fără sa șteargă măcar praful după ce au dat polish...nu recomand!!! Și toate astea după ce am dus masina de 2 ori!!! Nu recomand nimănui!!!
Razvan Chiforescu
Razvan Chiforescu2 ani în urmă
Nu au nici o treaba.mai bine se apuca de constructii!!
Tony Grecu
Tony Grecu2 ani în urmă
Honda: echipa tanara, bine documentata si operativa. Atenti la detalii si la solicitarile clientului!
Am ridicat masina la data si in termenii stabiliti!
Autoturismul avea suficienta benzina (computerul din bord arata ca mai pot parcurge 50 km) si dispunea si de suficient lichid de parbriz!
Multumim echipei Honda Autoklass Ploiești!
Jan Cristian
Jan Cristian2 ani în urmă
Evitati acest dealer Mercedes,este bataie de joc la adresa clientului,mi-au disparut parti componente de pe masina,dupa ce i-am contactat sa le aduc la cunostiinta ca imi lipseste coverul/capacul care protejeaza vasul de expansiune,au negat si au zis ca nu a fost lipsa de la inceput ,dar le-am spus sa verifice pe camera de supraveghere si intr-un final au decis sa-mi comande acel cover,asta e doar una din probleme,urmeza punctul culminant,duc masina la ei pt service,dupa verificare imi spune exact in ce consta acest service si costurile ,dau acordul la el,in acest service a fost necesar si schimbul de ulei al cutiei de viteze,ridic masina de la ei si incep sa apara probleme,cutia schimba ciudat cu socuri,revin cu masina la ei,imi spun ca e totul ok,la 2 saptamani diferenta sun iar si iau legatura cu seful de service,ii explic situatia si toate nemultumirile mele ,mergem imrepuna la test drive si imi zice ca masina schimba ok,desi i-am zis ca nu schimba ca inainte,i-am rugat sa verifice temenic toti parametrii cutiei de viteze si revin sa ridic masina,zis si facut ,a2a zi ridic masina si imi spune ca totul e ok,eu spunandu-le ca daca sunt probleme si nu sunt remediate la timp v-or genera in scurt timp alte probleme ,ceea ce s-a si intamplat,cutia schimbad cu socuri mult mai agresive in prezent,incerc sa iau legatura cu seful de service din nou lasandu-i mesaj ,l-a citit,dar nu a raspuns nici pana acum,deci va dati seama ce mult le pasa lor de client,serviceul a costat undeva la 6800lei,deci avem pretentii,e Mercedes,teoretic mecanici pregatiti sa poata schimba un ulei intr-o cutie de viteze,se pare ca nu!!!Urmeaza reclamatia la Opc si calea legala bine inteles!Rusine!Nu va lasati masinile pe mana unor astfel de mecanici!
Silviu Bucur
Silviu Bucur2 ani în urmă
Am avut o întâlnire cu evaluatorul de la Grupama pentru că am fost lovit în spate de cineva care avea asigurare la ei. Întâlnirea a avut loc în condiții foarte ... occidentale. Amabil domnul de la Grupama.
În 15' s-a terminat toată povestea și am plecat mulțumit spre service Dacia din localitatea mea.
Ro maniza
Ro maniza4 ani în urmă
Oameni seriosi, preturi cam mari la service.
O cafea sau un ceai gratis din partea casei. Sau un mar verde.
Alexuta Mihai
Alexuta Mihai2 ani în urmă
Am avut ceva de reparat ,iar tot procesul a durat foarte puțin ,iar personalul foarte amabil
Mihai Necula
Mihai Necula2 ani în urmă
Daca ai bani peste tot e bine si frumos. 🤑
Locații recomandate