/Ilfov/Dealer auto

Leasing Automobile Otopeni

Calea Bucureștilor 95-97, Otopeni 075100, România

Leasing Automobile Otopeni
Dealer auto
4.2
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
G3W9+68 Otopeni, România
+40 741 414 455
leasingautomobile.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ionut Vasilescu
Ionut Vasilescu2 ani în urmă
Foarte foarte prompti, masinile sunt intr-o stare excelenta, cosmetizate, aranjate, servicii profesioniste, relatia cu firma de leasing foarte rapida. Am luat pentru sotie un BMW Seria 2 Active Tourer, 118000 km, este impecabil. Probabil urmatoarea mea masina o voi lua tot de la ei. Recomand.
Mihai P
Mihai P2 ani în urmă
stoc acceptabil de masini, dar posibilitate de aaduce din străinătate
Marian bazavan
Marian bazavan2 ani în urmă
Ok. Atenți la orice solicitare.
Edward Mihai S
Edward Mihai S3 ani în urmă
Am dorit să aduc un auto BMW x4 2017 . Mașina a venit că în poze .
Am ales această firmă chiar dacă nu erau că și comision de import cel mai mic dar au dat dovadă de profesionalism si implicare.
Persoana cu care am comunicat a fost Mihai Z.( Departamentul de vânzări ) Foarte implicat și rapid in soluționarea problemelor .
Cu siguranță am sa revin când am sa schimb mașina.
Alien Watches
Alien Watches4 ani în urmă
De departe, sunt mai profesionisti decat toti dealer-ii auto cu pretentii din Romania.
Am achizitionat de curand un automobil de la ei si pot spune ca atunci cand iti promit ceva, se intampla!
Urmatoarea achizitie va fii tot de la ei.
Recomand cu caldura!
Florin Stoica
Florin Stoica2 ani în urmă
Colaborarea cu dansii nu a fost conform asteptarilor. La mailuri nu se raspunde, nu exista implicare din partea lor. Am avut neplacerea de a afla detalii semnificative pe o masina de ~17000 (in urma unei constatari efectuate de un expert - Dan - masinapotrivita.ro) - revopsiri, parbriz inlocuit, accident lateral cu inlocuire usa, samd. Repet, nu mi-au fost prezentate aceste detalii, ba mai mult, replica ("arata exact ca in poze") e de-a dreptul penibila. Inca un aspect foarte important ar fi ca nici o masina din parcul lor nu este inmatriculata (nici macar cu nr rosii), deci nu se poate testa absolut deloc...mai ales ca am platit o rezervare.

Analizati foarte bine situatia inainte de a cumpara orice masina. Am "pierdut" - 800 lei ptr acea verificare si am fost impacat ca nu am pierdut totusi 17000€.
Paul Stancu
Paul Stancu2 ani în urmă
Parcul arata ok. Nu am cumpărat, dar sunt multe mașini, mărci diferite ai pentru bugete medii și mari.
Daniel Rujean
Daniel Rujean2 ani în urmă
0 calitatea masinii ! 0 respect fata de client ! 0 seriozitate ! Merita citite urmatoarele randuri !
Acum 8 luni de zile am achizitionat de la acesti samsari autorizati un Renault Megane III la un pret superior pietei, am gandit ca daca este un pret mai mare este si o alta calitate, gresit ! Mai bine cumparam cel mai obosit Megane III de pe olx si tot nu aveam problemele pe care le-am avut cu aceasta masina achizitionata de la ei.
Cum am iesit cu masina pe portile showroom-ului (FARA PREȘULEȚE IN MASINA) si am mers 200 de metrii, a aparut in bord cu rosu o eroare care imi spunea sa trag urgent pe dreapta, poate fi afectat grav motorul. I-am sunat, le-am adus masina inapoi, au pus tester-ul pe ea nu si-au dat seama de nimic, au mai si zgariat plasticul cu surubernita incercad sa ajunga la mufa OBD, au oprit-o pentru 7-10 zile pentru a o trimite la "super-service-ul" lor de la Galati, acolo au schimbat un senzor si mi-au adus-o inapoi.
De data asta cand am luat-o mergea, era ok, insa dupa o saptamana pornind-o si uitandu-ma la ea asa din spate observ ca din toba iasa un soi de fum albastru... ciudat... in alta seara la semafor cand plec de pe loc cu motorul cald, observ un nor de fum in spate.. am zis ca nu este de la mine.
Vine vremea cand sa ii fac RAR-ul. Merg acolo linistit, stiind ca am luat-o de la oameni seriosi, predau cheia domnului de acolo pentru a fi testata si astept sa mi-o aduca pentru a lua cartea.. cand in colo il vad pe domn ca vine la mine si imi spune ca am picat la testul de noxe, ca a iesit CU DE 10 ORI NOXELE SCRISE IN CARTE, adica cred ca era EURO 1. I-am sunat din nou fiins hotarat sa ii dau in judecata, iar eu mi-au spus sa le aduc masina ca se ocupa ei de reparatie. Le duc masina, mi-au dat o masina de schimb pe perioada cand masina era din nou la celebrul lor service din Galati si au tinut-o acolo 2-3 saptamani. Cand vine masina inapoi mi-au spus doar ca au schimbat filtru de particule (DPF-ul).
Dupa o luna la rece, la pornire simt un miros urat langa masina, nu prea am bagat de seama, pana acum cateva zile cand ma uit la toba de esapament si constat ca din curata cum era inainte era neagra, deci acum cu DPF nou cu factura, cu garantie 2 ani, da cu fum negru !!!! Toba este plina de funingine neagra !! Deci mai mult ca sigur DPF-ul s-a dus dupa nici 10.000 de km !! Si nu, nu am mers doar in oras...
NU RECOMAND ACEASTA FIRMA SUB NICIO FORMA!!! Daca doriti o masina buna, verificati-o din bara in bara NU MERGETI PE INCREDERE !!
P.S.: Nici revizia nu cred ca era facuta pentru ca atunci cand am luat masina avea uleiul negru, la nici 1.000 de km de la revizie.
Daca as avea rubrica de 0 stele, 0 le-as da. Sunt doar niste samsari cu acte !
Sper sa deschid ochii cuiva cu experienta mea neplacuta !
Multumesc !
Locații recomandate