/Dolj/Dealer auto

Plusauto

Strada Henry Ford 20, Craiova, România

Plusauto
Dealer auto
4.2
226 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7RVR+RF Craiova, România
+40 251 414 577
fordplusauto.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Nita Andrei
Nita Andrei2 ani în urmă
O experienta extrem de neplacuta! Daca ar fi existat recenzii sub 1 stea, cu siguranta as da cu minus! Aveti mare grija la ce oferte primiți, pentru ca nu reflecta realitatea, sub nici o forma (mi s-a facut o oferta pentru un Ecosport iar dupa ce am “batut palma” si am inceput demersurile, oferta nu mai era valabila din motive necunoscute, asta intr-un interval de 2 ore). Nu stiu cat de importante sunt recenziile pentru ei dar cu siguranța ma voi ocupa de promovarea negativa a acestora! RUSINE PLUSAUTO, mai reprezentati si #FordRomania!
Florin Marian
Florin Marian2 ani în urmă
Buna ziua de ce nu se poate da o masina la rabla daca i-a are o vechime mare,dar este înmatriculata in Romania în 2016.
Cine face aceste reguli nu le inteleg, de ce trebuie sa aiba 8 ani vechime in Romania sa poti sa o duci la rabla.Este o regula absurda care nu face decat sa ramana mai multe rable in tara.
Ilie Cretan
Ilie Cretan4 ani în urmă
Am avut o experienta proasta.Nu ma asteptam.
Ptr.un schimb de ulei si un filtru de aer pun baietii 2ore manopera ptr care am platit 380lei,lucrare care s-a facut in 30min.
Mai mult,la schimbul de ulei au introdus 3.5 l iar pana la 4l platiti nu primesti restul ptr completare.
Fugiti cat puteti.
Mihai Safta
Mihai Safta4 ani în urmă
Probabil cel mai slab service din Dolj. Am avut probleme la turbina și la decapotare la Ford focus. Mi-au schimbat bujiile(360lei bujiile 382lei manopera plus TVA) și au reușit sa îmi strice decapotarea de tot. Fugiți cât puteți de mult de ei...
Eduard mihai ungureanu
Eduard mihai ungureanu5 ani în urmă
O experiență neplăcută si lipsa de comunicare . Am fost cu un opel astra k pentru revizia de 1 an si totodata pentru o rechemare in servis. Costul reviziei la predarea masinii ulei si filtre 900lei, iar la final cand am achitat a costat 1150lei. Nu au vrut sa imi schimbe pe garantie stergatoarele motivand ca sunt consumabile. Uleiul l-am verificat in parcare la ei si era deja negru semn ca nu au scos tot uleiul cel vechi din motor.
Mi-au tinut masina 2 saptamani pentru înlocuire pe motiv defect de fabricație a sistemului de franare. I-am sunat sa-i intreb cand sa vin dupa mașină, raspunsul a fost stupid. Masina este gata vineri, mai sunati-ma luni dupa vineri, pai daca este gata vineri de ce sa va sun luni si sa nu vin sa o iau vineri? Intr-un final sunandu-i joi mi-au spus ca este gata si am luat-o joi.
Tîmplaru Marius
Tîmplaru Marius2 ani în urmă
De fiecare dată am primit sfaturi și sugestii pertinente de la oameni bine pregătiți. Bine înțeles că cei din vânzări doresc să vândă produsele cele mai de bune dar dacă ești realist te incadrezi în limita propriului buget.
Gabriel Vitan
Gabriel Vitan2 ani în urmă
Sllaaab, daca am programare la ora 10,baga masina dupa o ora si douazeci de min, pentru o revizie anuala normala(filtre, ulei, placute frana) care trebuie sa dureze max 45 min(dar la ei cam doua ore jumate) daca mai prinzi si pauza de masa s-au facut trei ore jumate, deci pe scurt... NU RECOMAND.. (Sa nu mai spun ca au umblat la cutie si au uitat sa bage mufa luminii pe marsalier si apoi au zis ca am scos-o eu de acolo)
Marian Constantin
Marian Constantin2 ani în urmă
Organizarea si profesionalismul
Locații recomandate