/Calarasi/Dealer auto

DRPCIV Calarasi

Strada 1 Decembrie 1918 2, Călărași, România

DRPCIV Calarasi
Dealer auto
1.7
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
58RJ+6M Călărași, România
+40 242 311 606
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Angela Elena
Angela Elena2 ani în urmă
Se poate intra in instituție cu test antigen rapid negativ? Ca pe site ul lor scrie ca se poate
Gabriel Guresoae
Gabriel Guresoae2 ani în urmă
NU RASPUND LA TELEFON, TREBUIE SA FACI UN DRUM DE 70 KM PENTRU O INFORMATIE. RUȘINE SĂ LE FIE.
Babeș Cristina-Otilia
Babeș Cristina-Otilia2 ani în urmă
Abia raspunde la telefonul acela sau nu o fac!
Mihai Tudor
Mihai Tudor2 ani în urmă
Nu raspund la telefon deloc , sunt foarte aroganți cei de la ghișeu
Adriana Dumitru
Adriana Dumitru2 ani în urmă
În era tehnologiei telefonul acestei instituții nu funcționează. După un drum de aproximativ 100 de Km parcurși (degeaba), ajung și sunt luată la mișto și mi se vorbește cu superioritate de către domnul paznic-polițist de la ușă. Organizarea este foarte proastă, dacă vrei sa întrebi ceva ești repezit și din nou ești informat de mântuială. Programările se fac doar online la înmatriculare, trebuie să aștepți aproximativ 3 săptămâni pentru a te programa, de parcă toți Călărășenii fac înscrieri de mașini la minut...nu se explică și nu înțeleg această perioada de 3 săptămâni. Când am discutat cu domnul paznic-polițist, la ușă, ca nu cumva să dau năvală la ghișeu, și i-am explicat că pot aștepta după programări și să intru și eu sa îmi depun dosarul la final, mi s-a zis ca înmatricularea nu se face pe kilometri și ca nu-l interesează pe dânsul de unde vin eu. Dacă vreți sa experimentați și să vă reamintiți de perioada comunismului eu vă invit aici, la coadă la DRPCIV. Oameni cu gândire bătrânească și cu 0 chef de a-și face treaba corect și omenește. Chiar este trist ce se întâmplă.
Dinca Marius
Dinca Marius2 ani în urmă
Nu raspunde nimeni, niciodata.
Tiberiu Chirtu
Tiberiu Chirtu2 ani în urmă
Foarte frumos după un drum de 70 km parcurs încă din zorii zilei sa ajung în fata instituției și alături de alți oameni sa găsim acolo frumos afișat pe ușa ca de astăzi pana pe 7 se sistează activitatea. Corectitudinea este la un nivel înalt mai ales ca in același anunț după data de 7 scrie clar ca ne putem prezenta fără programari..in ciuda faptului ca încă exista covid și sunt șanse foarte mari sa ne trimită acasica dacă ne prezentam în număr mare. Cred ca nu sunt singurul nemulțumit de acest lucru plus ca încet încet pentru mulți se apropie terminarea anului de la sfârșitul scolii de șoferi, asa ca o treaba buna în continuare și va mulțumim ca va gândiți la fiecare om din aceasta societate.
Catalina Rusica
Catalina Rusica2 ani în urmă
Suni 3 zile la ei si dupa ce in sfarsit prinzi un operator care sa iti raspunda te trateaza cu maxim de dispret, iti dau doua informatii pe repede inainte si iti inchid tefonul in nas! Foarte frumos! 😒✌🏼
Locații recomandate