/Bucuresti/Dealer auto

Auto Cobălcescu

Splaiul Unirii 311, București 030138, România

Auto Cobălcescu
Dealer auto
4.2
677 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
C44M+HH București, România
autocobalcescu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ilie Aurel1 an în urmă
Am cumpătat un Renault în 2022. Echipa de vânzări un grup de profesioniști. O experienta plăcută!
Diana Borcea
Diana Borcea2 ani în urmă
Felicitari, Auto Cobalcescu, pentru profesionalism si, nu in ultimul rand, pentru omenie si deschidere! In ziua de azi este intr-adevar dificil sa gasesti o echipa formata din oameni care pe langa faptul ca stiu meserie sunt gata oricand sa iti clarifice orice dubiu privind "micile" probleme ale masinii care, in timp, apar inerent. Suntem la al 4-lea vehicul cu voi! Sanatosi sa fim cu totii! Va multumim pentru sprijin!
Colectionarul de suflete
Colectionarul de suflete2 ani în urmă
Vi se pare normal sa aveti program afisat 7:30 sa preluați programari pentru 7:30 si la 7:40 sa nu fie nimeni la receptie? Pe la 7:45 au inceput sa apara si angajații de la recepție, foarte nonșalanti, probabil este ceva normal sa nu își respecte programul. Acelasi lucru si la barul de la sala de așteptare unde la 8:15 nu era nimeni, abia pe la 8:30 a aparut cineva. Dragi angajati AutoCobălcescu vouă va place sa fiți serviți in halul asta cand sunteți la randul vostru clienți?
Catalin Mihaila
Catalin Mihaila2 ani în urmă
Am fost cu mașina cumpărată noua acum 3 ani de la ei pentru ca scoate fum dimineața ( Logan 0,9 turbo ) și mi-au spus ca nu au ce sa ii facă “ așa merg motoarele astea domne , nu avem ce sa ii facem “ . Sa nici nu mai zic ca dacă zici ceva de garanție îți caută nod in papura sa plătești …așadar nu va luați Dacia
Catalin Pavel
Catalin Pavel2 ani în urmă
Am avut noroc ca am găsit în consilier de service amabil, în rest...... nici dacă e ultimul service din România nu o sa-mi duc vreo masina acolo. Cat am stat sa aștept o revizie simpla am îndrăznit sa întru sa pun întrebări despre Spring. Îmi cer scuze pe aceasta cale ca anm deranjat personalul de la vânzări, din orice ocupație aveau.
Criss Criss
Criss Criss2 ani în urmă
Neseriosi,complet lipsiti de profesionalism.Am comandat piese cu plata in avans cu termen livrare 10 zile...dupa 23 zile revin sa iau piesele pt ca n a sunat nimeni...N au gasit comanda.nu stiu daca s au comandat...omul de la receptie da din umeri. M au blocat o luna cu masina in reparatie si n au fost in stare sa onoreze comanda... Bataie de joc.
Nu recomand!
Gabriel Niculai
Gabriel Niculai2 ani în urmă
Spre depsebire de Autocobalcescu Pitesti, cei din Bucuresti m-au tratat cu profesionalism si mi-au rezolvat problema foarte repede. Mecanicul care s-a ocupat de masina mea a comunicat cu mine pentru a identitica problema mai rapid si mi-a explicat foarte bine problema masinii. Consilierul Petrescu Andrei care s-a ocupat de mașina mea m-a tratat cu foarte mare profesionalism, exact cum ar trebui sa fie un adevarat consilier BMW ( dați-i baiatului o mărire ) . + cafeaua e foarte buna, am baut vreo doua :))
Ioana Ruxandra
Ioana Ruxandra2 ani în urmă
Mulțumiți de revizia pentru un Renault Kadjar și de domnul consultant (Cătălin cred că îl chema), în schimb am așteptat foarte mult sa plătim factura. Ne-am dus la 8 dimineața, mașina era gata, dar doamna de la casierie a ajuns pe 8:30, nu și-a cerut scuze și chiar părea deranjată că trebuie să incaseze bani. Și-a pus deoparte lucrurile și hainele încet, a deschis casa încet și am reușit și noi sa plătim. Din păcate, altă modalitate de plata nu există, așa că a trebuit să fim la cheremul doamnei de la casierie, întârziind apoi la serviciu.
Amir Andrei
Amir Andrei2 ani în urmă
Buna...nici nu stiu cum sa mi exprim indignarea fata de modul cum vorbeste personalul de acolo sau de vreo alta nevoie pe care o ai(gen Dacia Stepway noua din 2021 dupa nici 6 luni schimbat senzor gaz GPL pe banii mei pt ca doar programarea mi a fost facuta peste 1 saptamana....si tot asa👎)
Locații recomandate