/Bucuresti/Dealer auto

BFS AUTOMOBILE

Strada Dobroeşti-Fundeni 17c, București 077085, România

BFS AUTOMOBILE
Dealer auto
4.9
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F53G+X4 București, România
+40 733 654 333
bfsautomobile.autovit.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–20
Marți: 9–20
Mirecuri: 9–20
Joi: 9–20
Vineri: 9–20
Sâmbătă: 9–20
Duminică: 9–20
Scrie o recenzie
Patrascu Ion
Patrascu Ion2 ani în urmă
Cel mai bun
M-ia gasit masină repede si e ca noua
Recomand cu mare incredere
Lucian Iordache
Lucian Iordache4 ani în urmă
Un adevarat profesionist. Recomand cu mare placere pentru serviciile ireprosabile oferite. Ma bucur ca am colaborat si cu siguranta o sa o mai fac si in viitor. O firma care respecta in primul rand interesul clientului. Felicitari.
Reshape Clinique
Reshape Clinique4 ani în urmă
Am achizitionat un autoturism BMW Seria 5 si este impecabila din toate punctele de vedere.Domnul Bogdan este foarte amabil si mi-a raspuns la absolut toate intrebarile. Recomand cu incredere BFS AUTOMOBILE!
Sonia Christina
Sonia Christina5 ani în urmă
Firma serioasa, masini de calitate. Automobilul pe care l am cumparat a fost perfect in regula, kilometri reali, stare perfecta. De asemenea, am primit consiliere si ajutor pt toate etapele necesare inmatricularii (rar, asigurari, politie, etc). Recomand 100%!
Mihaela minea
Mihaela minea5 ani în urmă
Acum cateva zile am achizitionat un autoturism Bmw Seria 3 - 2014,este impecabila atât estetic cât si tehnic. Am verificat in reprezentanta masina si am ramas surprinsă cand mi-au spus ca are km reali . Ii mulțumesc domnului Bogdan pt amabilitate si promptitudine. Recomand BFS AUTOMOBILE!
Chris Nex
Chris Nex2 ani în urmă
O experienta foarte buna, recomand. Domnul Bogdan este un om extraordinar. Am achizitionat o masina de la aceasta firma si este exact cum a fost descrisa si in anunt cat si de catre domnul Bogdan care a fost transparent si ne a explicat tot ce are masina. A fost verificata si dupa seria de sasiu si nu am gasit nici o diferenta in ceea ce ne a fost prezentat si ceea ce am gasit.
Daca doriti sa cumparati masini corecte la preturi corecte recomand cu mare incredere BFS Automobile.
Radu popa
Radu popa2 ani în urmă
Am cumpărat acum 2 ani o mașină de la Bogdan, bfs automobile, iar acum tatăl meu își cumpără și el una. Ambele vw, prima passat care în 2 ani nu a avut nicio problemă iar a doua Touran. Recomand pentru încredere și servicii. Țin să precizez că Bogdan a fost foarte amabil încât să mă ajute cu RAR-ul (prima dată când o fac), pentru că nu știam. Și pe lângă asta, mi-a dat sfaturi legate de ce mașină să-mi iau, care atât pentru mine, cât și pentru tatăl meu au fost foarte de mare ajutor. Maximă recomandare pentru seriozitate și încredere. Mai rar!
Tagirta Ionut
Tagirta Ionut2 ani în urmă
Am cumparat o masina de la BFS Automobile acum 4 ani,si ce pot sa va spun este ca merge ca in prima zi de cand am facut achizitia.Voi apela din nou la serviciile domnului Bogdan cu prima ocazie!
Locații recomandate